Kivételesen okos vagy, ha kitalálod, ki nem milliomos a képen

2024. május 30.
Kiemelkedően okos vagy, ha kitalálod, hogy a képen szereplő emberek közül ki az, aki valójában nem milliomos. Öt másodperc alatt kell megoldani a feladatot.

Kivételesen okos vagy, ha kitalálod, hogy a képen szereplő három ember közül melyikük nem milliomos. Nem könnyű feladat, ráadásul csak öt másodperced van megoldani a rejtvényt.

A repülőgépen tartózkodó három ember között van egy, aki milliomosnak adja ki magát, pedig valójában nem az. Teszteld te is az intelligenciaszintedet azzal, hogy megpróbálod kitalálni, melyikük a kakukktojás!

A fejtörők remek eszközt nyújtanak ahhoz, hogy fejlesszék az olvasók kritikus gondolkodását és problémamegoldó képességét. Ha rendszeresen oldasz meg ilyen kihívásokat, azzal javíthatod az intelligenciaszintedet, a logikus gondolkodást és a koncentrációs képességedet.

Az alább megosztott képen három embert láthatunk, akik egy repülőgépen utaznak. Közülük kettő valójában milliomos, az egyikük pedig csak úgy csinál, mintha az lenne. Kitalálod, hogy ki az? Öt másodpercet kapsz! Indítsd az órát, eljött a te időd! Figyelj oda nagyon, és ne hagyd magad átverni.

Kivételesen okos vagy, ha kitalálod, ki nem milliomos a képen

.

.

.

.

Lejárt az időd! Megtaláltad a megoldást? Ha igen, akkor gratulálunk. De ha nem, akkor mutatjuk a megfejtést:

Forrás: Jagran Josh