Okosabb vagy, mint az átlag, ha megtalálod a halat a polipok között a képen

2024. május 28.
Okosabb vagy, mint az átlag, ha megtalálod a képen piros polipok között rejtőző halat. Nem egyszerű a fejtörő megfejtése, főleg, hogy csak 7 másodperced van rá.

Okosabb vagy, mint az átlag, ha megtalálod a halat, ami a piros polipok között bújt el ezen a képen. A megfejtés nem könnyű, pláne, hogy mindössze hét másodperced van megoldani a feladatot.

Az optikai illúzión alapuló fejtörők becsapják a szemünket, különlegességük miatt pedig kifejezetten vonzzák a közönséget. Az utóbbi napokban egy hasonló érdekfeszítő kép kezdett el keringeni a közösségi médiában, amelyen sok vörös polip látható. És itt jön a csavar: a megfejtőknek  egy halat is meg kell találniuk a tengeri állatok között, csakhogy mindezt hét másodperc alatt kell megtenniük. 

A feladat nem kis kihívást állít elénk. Nézzük, neked vajon sikerül-e megfejtened! Egy ilyen optikai illúzió megoldása nem könnyű munka, ugyanis türelem és jó látás kell ahhoz, hogy megtaláld a lényeget.

Ennek a rejtvénynek viszont más különlegessége is van, ugyanis egy magyar művész, Dudás Gergely tervezte, aki ismert arról, hogy nem könnyű megtalálni a választ a fejtörőire. Segítünk: a halat a szeme alapján lehet a legkönnyebben kiszúrni, méghozzá az ötödik sorban.

.

.

.

Ne csüggedj, ha nem sikerült megtalálni a halat, ugyanis nemcsak jól elbújt, hanem a színe is ugyanolyan, mint a polipoknak.

Forrás: News18