Okosabb vagy, mint az átlag, ha megtalálod a kakukktojást a muffinok között

2024. június 18.
A muffinokat mindenki szereti, egy fejtörő pedig nem is lehetne ennél édesebb. Találd meg te is a kakukktojást a muffinok között!

Ismét egy különleges fejtörővel jelentkezünk. Ezúttal egy csillagos cukorkákkal díszített muffinos képet hoztunk. És hogy mi is pontosan a feladat? Hát, megtalálni köztük a kakukktojást! Az egyik muffint ugyanis holdacskával díszítették.

Ez a kép sok-sok édes finomságot ábrázol. A te feladatod, hogy mindössze nyolc másodperc alatt megtaláld azt, amelyik nem illik be a sorba. Ha sikerül megoldanod a feladatot, akkor bizony kivételes megfigyelőkészséggel, villámgyors kognitív reflexekkel és betonbiztos idegrendszerrel rendelkezel még a legnagyobb nyomás alatt is.

Készen állsz arra, hogy teszteld az agyad és az intelligencia szintedet? A fejtörők kiváló eszközt biztosítanak ahhoz, hogy fejleszd a kognitív készségeidet. A mai rejtvényben csillagokkal díszített süteményeket láthatsz, de valahol el van rejtve rajta egy muffin, amit egy másik égitestről mintázott cukorka ékesít.

Állítsd be a stoppert nyolc másodpercre, és készülj fel a kihívásra! Te kiszúrod a holdacskával díszített sütit? Ez nem egy átlagos rejtvény, csak a sasszeműek tudják kiszúrni a megoldást. Ha győzedelmeskedsz ebben a kihívásban, kivételesen éles látással és villámgyors kognitív reflexekkel rendelkezel. Készen állsz arra, hogy bizonyíts? Akkor kezdődhet a visszaszámlálás!

Három…

Kettő…

Egy…

.

.

.

.

.

Sikerült megtalálnod a kakukktojást a muffinok között? Akkor gratulálunk. Biztos, ami biztos, mutatjuk a helyes megoldást:

Forrás: JagranJosh