5 isteni epres recept a diétástól a felhőtlen bűnözésig

2020. május 29. |

Vége itt az eperszezon, így összegyűjtöttünk 5 isteni epres receptet, amelyekhez bátran felhasználhatjuk a friss, piacról beszerzett epreket, ha egy kényeztető, házi desszertre fájna a fogunk.

Angolos kényeztetés

Eperrel készült isteni finomság angolosan, ahogy az Eton diákjai készítik. Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere a Nosaltyról hozta el nektek a receptet.

Eper angolosan - eton mess

Eper angolosan - eton mess

Eperrel készült isteni finomság angolosan, ahogy az Eton diákjai készítik. Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere a Nosalty-ról hozta el nektek a receptet.

Elegáns eperszósz

Öt hozzávalós finomság, amit millióféle módon lehet variálni és kombinálni. Próbáljátok ki bloggerünk, Füge Kata receptjét, amellyel felejthetetlen illatok lengik be a konyhát.

Tavaszi aromaterápia a konyhában: balzsamos sült eper

Tavaszi aromaterápia a konyhában: balzsamos sült eper

Tavasszal végre megérkeznek a friss gyümölcsök, közülük is az egyik legfinomabb az eper, amely sütve még inkább elvarázsol mindenkit. Próbáljátok ki bloggerünk, Füge Kata receptjét, amellyel felejthetetlen illatok lengik be a konyhát.

Grízpuding tavaszi köntösben

Egyszerű, de bombasztikus játék az ízekkel: készítsetek sós karamellszószt bármilyen édességhez! Füge Kata receptjében a különleges kiegészítő eper és grízes sütemény mellé kerül.

Fine dining otthon

A tofugombóc egyszerűen és gyorsan elkészíthető desszert, amely sokféleképpen variálható. Bloggerünk, Salamon Adrienn receptje.

Diétás finomság

Karantén idején az evés sokunk legfőbb szenvedélyévé, az ételek elkészítése pedig kreativitásunk kiélésének egyik eszközévé vált. Nem csoda, ha néhány felesleges kiló felcsúszott ránk az elmúlt hetekben, Zséli Szilvia receptje egészségtudatos desszertalternatíva lehet, tele friss eperrel.

Karcsúsító ételek a strandszezon előtt: epres tápiókapuding

Karcsúsító ételek a strandszezon előtt: epres tápiókapuding

Karantén idején az evés sokunk legfőbb szenvedélyévé, az ételek elkészítése pedig kreativitásunk kiélésének egyik eszközévé vált. A következő napokban egészséges, ízletes, ugyanakkor kalóriaszegény ételek receptjét osztjuk meg veletek, amelyek nemcsak karcsúsítanak, de jókedvre is derítenek. Ráadásul percek alatt elkészíthetőek. Megálmodójuk Zséli Szilvia, a FoRest For Life életmódház tanácsadója.

Szólj hozzá te is!

Még több Gasztró