5 isteni epres recept a diétástól a felhőtlen bűnözésig

2020. május 29.
Vége itt az eperszezon, így összegyűjtöttünk 5 isteni epres receptet, amelyekhez bátran felhasználhatjuk a friss, piacról beszerzett epreket, ha egy kényeztető, házi desszertre fájna a fogunk.

Angolos kényeztetés

Eperrel készült isteni finomság angolosan, ahogy az Eton diákjai készítik. Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere a Nosaltyról hozta el nektek a receptet.

Elegáns eperszósz

Öt hozzávalós finomság, amit millióféle módon lehet variálni és kombinálni. Próbáljátok ki bloggerünk, Füge Kata receptjét, amellyel felejthetetlen illatok lengik be a konyhát.

Grízpuding tavaszi köntösben

Egyszerű, de bombasztikus játék az ízekkel: készítsetek sós karamellszószt bármilyen édességhez! Füge Kata receptjében a különleges kiegészítő eper és grízes sütemény mellé kerül.

Fine dining otthon

A tofugombóc egyszerűen és gyorsan elkészíthető desszert, amely sokféleképpen variálható. Bloggerünk, Salamon Adrienn receptje.

Diétás finomság

Karantén idején az evés sokunk legfőbb szenvedélyévé, az ételek elkészítése pedig kreativitásunk kiélésének egyik eszközévé vált. Nem csoda, ha néhány felesleges kiló felcsúszott ránk az elmúlt hetekben, Zséli Szilvia receptje egészségtudatos desszertalternatíva lehet, tele friss eperrel.


Kapcsolódó