Karfiolfőzelék
Vegáknak szalonna nélkül, esetleg szejtánnal, mindenevőknek szalonnával megspékelve, tökéletes unortodox főzelék.
Nullkalóriás csoda
A japán shirataki tészta a konjac növény gyökerének lisztjéből készül (ezért nevezik konjactésztának is), és az elmúlt években elképesztő népszerűségre tett szert, ugyanis glutén- és cukormentes, ráadásul tényleg szinte zéró kalóriás.
Perzsa különlegesség
Tepsis csirkés finomság a citrusok frissességével, különleges fűszerekkel és friss újburgonyával megspékelve – igazán tartalmas, de nem elnehezítő vendégváró fogás!
Panna cotta nyári köntösben
Ebben a melegben éppen egy ilyen krémdesszertre vágyunk! Ráadásul ennek az alapja nem is gyümölcs, hanem sárgarépa, amelynek istenien áll a habkönyű citromos joghurt is.
A nagyi citromos szelete
Most, hogy végre tényleg itt a nyár, a könnyed – és könnyen elkészíthető – desszerteké a főszerep. Kolléganőnk mamájának receptje csak a citromos szelet tésztájához volt a mankó, ehhez improvizált egy citromos mázat, hogy csinosabb legyen a végeredmény.
Fotó: Getty Images