Idén is lesz Vegetáriánus Fesztivál Már húsmentesen élsz, és néhány új receptre vágysz? Akkor 2018. szeptember 8-9-én a 22. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁLon a helyed a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban!
Szilvás csiga, ami napokig puha marad Mitől lesz egy csiga napokig puha? A tökéletes kelt tésztától. Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere a Nosalty-ról hozta el nektek a receptet.
Pillekönnyű spenótos gnocchi Tökéletes nyár esti vega vacsora, ráadásul szezonális alapanyagokból, fél óra alatt: pillekönnyű spenótos-túrós házi gnocchit hozott nektek bloggerünk, Futureater.
Kedvenc helyünk a héten: KIOSK Lenyűgözően merész, szofisztikált, egyedi vagy éppenséggel szupertrendi? Egy biztos, valamitől különleges és különlegesen jó, azaz igazi Marie Claire kedvenc. Sorozatunkban jellegzetes és izgalmas helyeket mutat be nektek kolléganőnk, Bodnár Zsófia.
Honnan lehet tudni, hogy jó-e egy étterem borlapja? Milyen hibákat fedezhetünk fel egy borlapon, ha étterembe megyünk? Fiáth Attila borszakértő néhány fontos szempontra hívja fel a figyelmet.
Így készül a tökéletes rántotta Gordon Ramsay szerint Azt hitted, rántottát mindenki tud csinálni, de a konyha fenegyereke, Gordon Ramsay elmagyarázza, mitől lesz egy rántotta igazán jó!
A legjobb portugál szendvics: francesinha Portugália tudhatja magáénak a világ legdurvább szendvicsét. Steakkel, sonkával, kolbásszal készült szendvics receptjét Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere a Nosalty-ról hozta el nektek.
Karajszeletek frissítő kajszibarackos salátával A nyári gyümölcsök nem csak süteményekben tündökölhetnek: próbáljátok ki a kajszibarackot salátában bloggerünk, Futureater receptje alapján.
Kedvenc helyünk a héten: Leila’s Authentic Lebanese Cuisine A helyet hosszas előkészületek után nyitotta meg a Paulay Ede utcában Ahmad és Vanessa, akik Budapesten az egyetemi éveik alatt ismerkedtek meg, majd
Hűsítő ételekkel a kánikula ellen Itt az igazi nyári kánikula, a fülledt időben pedig mindent megpróbálunk, hogy némi felfrissüléshez jussunk. Kerekedj felül a hőgután és fogyassz hűtő hatású ételeket bloggerünk, Futureater tanácsai alapján.
Hol nő a saláta a balatoni hamburgerhez? Már régóta téma, hogy a hekknek semmi köze a Balatonhoz, mégis nehéz megtörni az uralmát. Ugyanakkor egyre több büfében és bisztróban figyelnek a helyi alapanyagok használatára, lássuk a jó példákat.
Isteni citromos süti kánikula idejére Egyszerű, egy tésztából készül, mégis három réteg lesz belőle. A hűsítő citromos süti receptjét Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere a Nosalty-ról hozta el nektek.
Kedvenc helyünk a héten: Veggie Nyers Vegán Bisztró Stílusos és egyedi, elegáns és trendi – valamiért a Marie Claire kedvence. Különleges helyeket mutat be nektek kolléganőnk, Bodnár Zsófia.
Hűsítő recept a hőségriadóra: citrusos csicseriborsó-saláta Üdítő ízek az izzasztó forróságban: nyári citrusos csicseriborsó-saláta bloggerünk, Futureater konyhájából.
Tematikus brunchok a Fügekertben Van egy olyan romantikus terasz Zánkán, ami mellett nem lehetett álmodozás nélkül elmenni az utóbbi években. Ez a terasz igazi lusta reggelikre és hosszú ebédekre teremtődött, vagy reggelikre, amik ebédekbe folynak át...
4 étel, amit minden nap ehetnél Rostban, antioxidánsban és vitaminban gazdag ételekkel a legjobb indítani a napot.