Hogyan töltsék a karanténszilvesztert a csillagjegyek?

2020. december 30.
Idén nem lesznek nagy óévbúcsúztató bulik, reggelig tartó mulatságok. Ám ez nem azt jelenti, hogy az egyes csillagjegyeknek le kell mondaniuk a vidámságról és jókedvről az év utolsó napján. Az asztrológia segíthet eldönteni, milyen tevékenységekkel dobhatják fel a csillagjegyek az idei különös szilvesztert.

Társasjáték, izgalmas koktélok vagy egy drága pezsgő? Ezek általában hozzátartoznak az újév megünnepléséhez, és idén sem kell lemondaniuk az egyes csillagjegyeknek arról, hogy jól érezzék magukat az év utolsó óráiban. 

karanten-szilveszter-ujev

Kos: táncparti a nappaliban

Hangosítsák fel a zenét, kapcsolják fel a hangulatvilágítást, és már kezdődhet is a szilveszteri táncparti! A Kosok energikus és tüzes személyiségek, így számukra nincs buli tánc nélkül. Bár klubokba idén nem mehetnek, ám ez nem jelenti azt, hogy nem énekelhetik teli torokból kedvenc dalaikat, legalább még annyira sem kell törődniük vele, mit szólnak mások, mint máskor. Szórakoztató, oldja a stresszt, így nincs kifogás, hogy miért ne táncolnánk, akár az asztal tetején!

Bika: svédasztal otthon

A finom ételek elengedhetetlenek az óév búcsúztatásakor, különösen az izgalmas fogásokért rajongó Bikák számára. Készítsenek izgalmas újdonságokat vagy hagyományos szilveszteri szendvicseket, ám ezúttal csak a szűk családnak. Egy isteni svédasztallal nem lehet melléfogni. 

Ikrek: újévi csók vagy csók emoji

Amikor az óra éjfélt üt, itt az ideje, hogy megcsókoljuk a szeretteinket! Adjanak puszit lakótársuknak, csókolják meg párjukat, simogassák meg házi kedvencüket, esetleg küldjenek virtuális csókot távol élő szeretteiknek a csillagjegy szülöttei! Ez egy olyan hagyomány, amit egy olyan évben sem szabad kihagyni, ami kicsit más, mint a korábbiak. 

Rák: videójáték-parti

A csillagjegy szülöttei azok, akik egyébként sem szerették a nagy szilveszteri bulikat, szívesebben töltötték mindig otthon az időt. Így idén sem lesz nagy változás számukra, hogy elmaradnak a mindent elsöprő, féktelen partik. Inkább leporolják gyermekkoruk kedvenc videójátékait, hogy virtuális hálózatban játsszanak együtt barátaikkal. Ez a Rákok számára a tökéletes befejezése az évnek: játszhatnak, szórakozhatnak – otthon, mégis kapcsolatban azokkal, akik közel állnak hozzájuk.

Oroszlán: új, ragyogó ruha

Idén az otthonuk a színpad az Oroszlánok számára. Ők azok, akik biztosan nem töltik melegítőnadrágban az év utolsó estéjét akkor sem, ha idén nem lépnek ki a házból. Felveszik legragyogóbb partiruhájukat, beszereznek egy újévi koronát, készítenek egy tökéletes szelfit, és közösségi oldalukra feltöltve mutatják meg országnak, világnak, hogy ők idén is megadják a módját az újév köszöntésének. 

Olvastad már?

Szűz: újévi fogadalmak 2021-re

A perfekcionista Szüzek számára tökéletes alkalom az év utolsó estéje, hogy leírják újévi fogadalmaikat, céljaikat és vágyaikat a 2021-es évre. Arra azonban nem árt ügyelniük a tökéletes listák készítése közben, hogy hagyjanak teret a változásoknak és változtatásoknak, maradjanak kellőképpen formálhatók és rugalmasak ezek a fogadalmak és ígéretek. 

Mérleg: konferenciahívás a családdal

A csillagjegy szülöttei számára nagyon fontos a család, a barátok. Biztosan nem hagyják ki, hogy szilveszter estéjén beszéljenek szeretteikkel, és személyesen kívánjanak boldog újévet nekik. Ez nem csak nekik, de családtagjaiknak is vidámságot csempész az év végére, kevésbé érzik magányosnak magukat egyedül élő rokonaik, ismerőseik is. 

Skorpió: virtuális szabadulószoba

Egy olyan csillagjegy számára, amely annyira szereti a misztikumot és rejtélyeket, tökéletes szilveszter esti program a barátaikkal egy virtuális társasjáték, amelyen titokzatos gyilkossági ügyeket kell megoldani, esetleg egy félelmetes csapdából kell kiszabadulni. 

Nyilas: reggelig tartó bulizás

A legjobb része annak, hogy idén otthon kell ünnepelniük a szilvesztert a csillagjegyeknek az, hogy bármikor úgy dönthetnek, véget ér a parti, nem kell az éjszakai buszra vagy taxira várniuk. A Nyilasok viszont biztosan nem bújnak ágyba, amikor elüti az éjfélt az óra, barátaikkal online partikat hallgatnak, és hajnalig nosztalgiáznak korábbi utazásaikról, valamint tervezgetik, hová utaznak a következő évben. Reggel pedig kényelmesen lustálkodhatnak, majd finom villásreggelivel köszönhetik az újévet. 

Bak: vicces filmek és tévéműsorok

A vicces tévéműsorok és -show-k igazi klasszikusok szilveszter este. Nem csoda, ha a hagyományokat és tradíciókat kedvelő Bakok is szívesen időznek ilyen programokkal az év utolsó napján. Nézzék újra kedvenc régi sorozataikat, és nézzenek bele a legfrissebb talk show-kba, hátha akad olyan műsor, ami feledteti legalább az év utolsó estélyén az idei év stresszes eseményeit. 

Vízöntő: adományozás egy jó ügyért

A csillagjegy szülöttei számára mindig fontosak a társadalmi problémák, szívesen önkénteskednek és jótékonykodnak, különösen az ilyen nehéz időkben, mint a világjárvány. Ha az év utolsó napján is megtalálják azt az ügyet, amelyet szívesen támogatnak, jó érzésekkel vághatnak bele az újévbe. 

Halak: naplóírás a múlt évről

Mindenkinek nehéz volt az elmúlt év, az érzékeny és spirituális Halakban is rengeteg feszültség gyűlhetett fel. Töltsék csendesen az év utolsó estéjét, írjanak naplót, meditáljanak, és reflektáljanak a 2020-ban történtekre, hogy tiszta lappal vághassanak bele a remélhetőleg szebb és könnyebb újévbe.

Olvass tovább!

Forrás: Popsugar
Fotó: Unsplash