Hogyan üssék el az időt a karantén alatt az egyes csillagjegyek?

2020. április 21.
Nincs mit szépíteni azon, hogy a másoktól való távolságtartás – különösen a barátainktól és a családtagjainktól – és az izoláció nem túl szívderítő dolog. A különböző csillagjegyek természetesen máshogy élik meg a kényszerű bezártságot, ám mindegyikük megtalálhatja azt az elfoglaltságot, ami kiszakíthatja őket a home office és a mindennapok egyhangúságából.

Könnyebben rátör az unalom az emberekre a koronavírus-járvány miatti bezártság idején. A csillagjegyünk segíthet megtalálni azokat az elfoglaltságokat, amelyek feltöltenek és színt vihetnek a hétköznapjainkba.

Kos (március 21. – április 19.)
A Kosok alapvetően boldogok az otthonukban, hiszen szívesen vannak egyedül. Elemző elméjük ilyen különleges helyzetben igazi adomány, hiszen saját társaságukat is rendkívül élvezik. Számukra ez a pár hónap igazi minivakáció, és semmit sem élveznek jobban, mint ha ágyban, takaróba burkolózva olvashatnak egy jó könyvet vagy filmmaratont tarthatnak.
Mivel szórakoztassák magukat a karantén alatt? Olvassák el az összes könyvet, amire az elmúlt években nem volt idejük.


Bika (április 20. – május 20.)
A csillagjegy szülöttei élvezni akarják az élet adta örömöket, amennyire csak lehet. Unalmas lehet számukra, hogy nem mehetnek ki lakásukból, ám a Bikák figyelmét remekül leköti, ha megtanulhatnak valamilyen új dolgot. Ha ez egy új étel elkészítése, két legyet üthetnek egy csapásra, hiszen az evés számukra az egyik legnagyobb örömforrás.
Mivel szórakoztassák magukat a karantén alatt? Varrással, főzéssel és jógázással.

Ikrek (május 21. – június 20.)
Mivel az Ikrek jegy szülöttei igazi társasági emberek, ezért számukra az izoláció kemény próbatétel. Számukra már az egyedüllét és a bezártság gondolata is lesújtó, így a szabadidejüket a videotelefon elött töltik, hogy barátaikkal és családtagjaikkal csevegjenek. Ha minden ismerősük elfoglalt éppen, csatlakozhatnak akár a TikTok-hoz is, amivel kitölthetik az üresjáratokat két hívás között.
Mivel szórakoztassák magukat a karantén alatt? Szervezzenek online kvízt a barátaikkal.

Rák (június 21. – július 22.)
Bár a csillagjegy szülöttei szeretik a szabadban tölteni az időt, nagyon kedvelik saját kis világukat. Semmi bajuk nincs a kényszerű szobafogsággal. A Rákok feltalálják magukat otthon is, szívesen olvasnak, történeteket írnak vagy éppen átrendezik a lakást.
Mivel szórakoztassák magukat a karantén alatt? Marie Kondo-féle nagy lomtalanítással.

Olvastad már?

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az Oroszlánok hajlamosak a lustálkodásra, imádnak hosszasan heverészni az ágyukban, és csak pörgetni a telefonon a közösségi oldalakat. Bár szeretik a luxust és a látványos ruhákat, biztosan lesznek olyan napok, amikor a csillagjegy szülöttei pizsamában maradnak, és semmit sem csinálnak, legfeljebb valami finom ebédet főznek.
Mivel szórakoztassák magukat a karantén alatt? Új receptek kipróbálásával, különös figyelmet szentelve a koktéloknak.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Az Oroszlánokhoz hasonlóan a Szüzek is szeretnek az ágyukban lustálkodni. Este 11-kor bújnak ágyba, ahol másnap délig jó eséllyel durmolnak, ha hagyják őket. Bármilyen alvásrekord megdöntésére képesek, ha úgy tartja kedvük. Mert amilyen kiszámíthatatlan emberek, erre semmi garancia nincs.
Mivel szórakoztassák magukat a karantén alatt? Alvással, alvással és még több alvással.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Bár az esetek túlnyomó többségében végtelenül kedvesek, néha a Mérlegeknek is vannak olyan napjai, amikor semmi mást nem kívánnak, csak hagyják őket békén és egyedül. Nehéz számukra összezárva lenni egész nap másokkal, így időnként szükségük van az egyedüllétre, amikor csak ülnek, és nem csinálnak semmit. Legfeljebb kedvenc sorozatukból néznek meg pár részt.
Mivel szórakoztassák magukat a karantén alatt? Felnőttszínezővel vagy egy kiadós takarítással.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Szerencsések a csillagjegy szülöttei, mivel rendkívül jó a koncentrálóképességük. Számukra a befelé fordulás ideje a karantén, így akár a munkájukhoz szükséges tudásukat is elmélyíthetik.
Mivel szórakoztassák magukat a karantén alatt? Origamizzanak, és rakjanak ki egy többezer darabos puzzle-t.


Nyilas (november 22. – december 21.)
A csillagjegy szülötteinek szükségük van a mentális stimulációra, hogy ne unatkozzanak. Miután végeztek minden munkájukkal, kitakarították az egész lakást, keressenek olyan kreatív elfoglaltságot, amellyel nemcsak az időt üthetik el, hanem létre is hoznak valamit.
Mivel szórakoztassák magukat a karantén alatt? Neveljenek kovászt és süssenek kenyeret, vagy hímezzenek asztalterítőt.

Bak (december 22. – január 19.)
A csillagjegy szülöttei igazi munkamániások, így fontos, hogy a karantén napjai ne végtelen munkanapok legyenek, szakítsanak időt a pihenésre is. Mivel a Bakok számára fontosak a hagyományok és a napi rutin, így ha tudatosan beillesztik a kikapcsolódásra szánt időt a napirendjükbe, az sosem marad el.
Mivel szórakoztassák magukat a karantén alatt? Kezdjenek el egy új filmsorozatot, tegyenek fel egy arcpakolást és kényeztessék a bőrüket.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
A Vízöntők rendkívül intelligensek, szükségük van arra, hogy mások közelében legyenek, másokat tanítsanak. Tudásukat most kamatoztassák az online térben, és az interneten keresztül tartsák a kapcsolatot korábbi tanítványaikkal, kollégáikkal.
Mivel szórakoztassák magukat a karantén alatt? A virtuális színházi előadások, koncertek és múzeumtúrák tökéletes kikapcsolódást jelentenek a csillagjegy szülötteinek.

Halak (február 19. – március 20.)
A Halak jegyűeknek nem kell sokat gondolkozniuk, mivel töltsék a karanténban az idejüket, hiszen kreatív tehetségüket otthon is tudják gyakorolni. Legalább semmi sem tereli el a figyelmüket arról, hogy véghez vigyék a korábbi ötleteiket.
Mivel szórakoztassák magukat a karantén alatt? Éljenek a művészi hajlamaiknak, énekeljenek, táncoljanak és fessenek.

Olvass tovább!

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash