Ezeknek a csillagjegyeknek pénzt hoz a nyár

2021. június 17.
Van, akiket a szívügyeknél is jobban érdekel, hogy mire számíthatnak idén nyáron az anyagiak terén. Ha te is azt szeretnéd tudni, pénzt hoznak-e az előtted álló hónapok, itt megtalálod a választ!

Nemcsak akkor ütheti sok pénz a markunkat, ha ötösünk lesz a lottón vagy szerencsésen választunk kaparós sorsjegyet, hanem akkor is, ha végre beérik a munkánk gyümölcse, netán kapunk egy visszautasíthatatlan állásajánlatot. A nyári pénzhoroszkópból kiderül, mely csillagjegyek számíthatnak anyagi szempontból termékeny időszakra. Te köztük vagy?

Pénzhoroszkóp: Ezeknek a csillagoknak pénzt hoz a nyár

Kos

Ha érdekel a horoszkóp, valószínűleg már az év elején találkoztál azzal az előrejelzéssel, ami a teljes 2021-re sok jót ígér. Ez legfőképp a nagy szerencsebolygónak, a Jupiternek köszönhető, meg persze a Kos csillagjegyre jellemző elszántságnak, bátorságnak és kitartásnak. A Szaturnusz, amit fékező, akadályozó bolygónak is tartanak, nyárra sem tartogat kellemetlen meglepetést, sőt sok esetben épp a javadat szolgálja: segít, hogy megfontoltabban, és ne mindig a rád jellemző forrófejűséggel dönts, ami kedvező fordulatokat hozhat a pénzügyek terén.

Ikrek

Jó hírrel szolgálhatunk neked is, a gyarapodást szimbolizáló bolygó, a Jupiter ugyanis az Ikrekre nézve is kedvező helyzetbe kerül a nyári hónapokban – sőt, megsúgjuk, hogy még a hidegebb hónapokban is kitart majd ez az áldásos hatás! Az azért fontos, hogy ne bízd el magad, és akkor se kezdj meggondolatlan, könnyelmű költekezésbe – amire lássuk be, hajlamos vagy! –, ha azt látod, hogy szépen gyarapszik a bankszámlád. A napsütötte hónapokban könnyebben juthatsz pénzhez, mint ahogy azt megszoktad, és ha csak pici erőfeszítést teszel azért, hogy ne szórd el, a megtakarításaid is látványosan növekszenek!

Mérleg

Mindig boldogsággal tölt el, ha szerepelhetsz egy sokat ígérő toplistában, igaz? Ez is egy ilyen, úgyhogy joggal érzed magad szuperül! 2021 nyara igazán kellemes meglepetéseket tartogat számodra a pénzügyek terén, de ha távolabbról nézzük, azt mondhatjuk, hogy a többi életterülettel kapcsolatban sem lesz sok okod panaszra. A nagyszerű az előtted álló időszakban nemcsak az, hogy szerencse kísér anyagi szempontból, hanem az is, hogy képes leszel ügyesen kézben tartani és kamatoztatni a befolyó összegeket. Ráadásul ehhez most remek társakat is találhatsz – nem azt mondjuk, hogy válogatás nélkül bízz meg mindenkiben, de akiről úgy érzed, hogy a segítségedre lehet, engedd közel magadhoz, és hozzatok létre valami nagyszerűt!

Pénzhoroszkóp: Ezeknek a csillagoknak pénzt hoz a nyár

Vízöntő

A Vízöntő számára 2021, és azon belül is a nyári időszak a nagy befektetés éve lesz. Ez nemcsak érzelmi téren igaz, hanem pénzügyi szempontból is: amit most elültetsz, annak a gyümölcsét arathatod le a későbbiekben, és a bolygóállások szerint szinte bármibe fogsz, az jól fog végződni. A most megalapozott sikerek tehát nem lesznek tiszavirág-életűek, érdemes hosszú távra tervezned és úgy berendezkedned, hogy fontos fejlődési lehetőség alapjait teszed most le. Bátrabban vállalhatsz kockázatot – persze csakis a szükséges kalkulációt követően! – még akkor is, ha az ötleteidet mások teljes képtelenségnek tartják. Bízz magadban és hallgass a megérzéseidre!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?