Ezek a csillagjegyek egyből szót értenek a gyerekekkel

2021. július 18.
Ezek a csillagjegyek akkor is könnyen szót értenek a gyerekekkel, ha még nem váltak szülőkké.

Születési jegyünk erőteljesen rányomja a bélyegét a személyiségünkre, ami meghatározza azt is, hányadán állunk a gyerekekkel. Természetesen igaz, hogy az idő múlásával bele lehet rázódni a gyerekek terelgetésébe, vannak azonban olyan szerencsés csillagjegyek, amelyek a horoszkóp szerint játszi könnyedséggel ráhangolódnak a kisebbekre. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek azonnal szót értenek a gyerekekkel

Bika

A Bika nagyon türelmes csillagjegy, ami csodás kiindulási alap, ha gyerekekről van szó. Igaz, hogy a rendetlenséget és a nagy hangzavart nem viseli túl jól, az olyan játékokban viszont, amelyek türelmet, odafigyelést és kitartást igényelnek, remek játszótárs és tanítómester is egyben. A Bika kötelességtudó és felelősségteljes is, amiért újabb plusz pont jár neki! Az olyan földdel kapcsolatos játékok, mint a „sarazás” vagy a közös kertészkedés, egy Bikával igazi élmény.

Ikrek

Az Ikrek maga is örök gyerek, bármikor kapható a közös játékra. Nemcsak az észjárása gyors, hanem ő maga is igazán aktív és mozgékony, így fáradhatatlanul csatlakozik a hancúrozó gyerekekhez. Könnyen szót ért a kisebbekkel, igazi bohóc, aki mellett egy pillanatig sem lehet unatkozni, szomorkodni pedig pláne nem! A kincskeresés, a kirándulás, a kinti vagy benti akadályverseny, a tánc és a közös sport remek tevékenység egy Ikrek társaságában.

Ezek a csillagjegyek azonnal szót értenek a gyerekekkel

Rák

A Rák gondoskodó és igazán odaadó csillagjegy, amelyik nemcsak arra figyel oda, hogy a gyerekek fizikai szükségleteit kielégítse, hanem arra is, hogy érzelmileg is sokat adjon nekik. A Rák nagyon empatikus személyiség, így az sem okoz neki fejtörést, ha „problémás gyerekkel” akad dolga. Mindig lesi a gyerekek kívánságát, hatalmas boldogság számára, ha örömet szerezhet nekik. A Rák habozás nélkül bekapcsolódik a babázásba, a papás-mamás játékba, de a különböző szerepjátékok is passzolnak hozzá!

Mérleg

A Mérleg kiváló diplomáciai érzékét nemcsak a felnőttek világában kamatoztathatja, hanem akkor is, ha kicsikkel van dolga. Mivel mindig arra törekszik, hogy környezetében béke és harmónia honoljon, azonnal közbelép, ha a gyerekek összekapnak. Nem döntőbíróként, sokkal inkább mediátorként lép közbe, amit a gyerekek is értékelnek. Rajzolásban, agyagozásban vagy más művészi tevékenységben tökéletes játszópajtás!

Vízöntő

A Vízöntővel sokszor megesik, hogy a felnőtt társaságot gyerekekre cserélné, mert igazi szabad lélek, aki önfeledten élvezi az életet. Játékos és kreatív, semmi jónak nem az elrontója. A gyerekek azonnal szót értenek vele és szívesen tanulnak tőle, még így is, hogy nem egy fegyelmezős, vaskalapos típus. A Vízöntő minden játékban benne van, a legjobban azokat szereti a gyerekekkel művelni, amelyek során szabaddá engedheti fantáziáját, kreativitását és versenyre kelhet játszótársaival.

Halak

A Halak egyik szuperképessége a mérhetetlen empátia, aminek köszönhetőn könnyen ráhangolódik kicsikre és nagyokra egyaránt. Türelmét is sokan megirigyelhetik, a gyerekekkel különösen elnéző. A következetesség nem tartozik az erősségei közé, a gyerekek számára azonban ez csodás hír – a többi felnőtt számára talán kevésbé. A vizes játékokban aranyérmes, de a közös sütés-főzés is jó mulatság vele!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?