Ezek a csillagjegyek totál leblokkolnak stresszhelyzetben

2021. augusztus 05.
Van, akit a kihívások és rizikós helyzetek kifejezetten inspirálnak, mást viszont egyszerűen lebénít. Te melyik csoportba tartozol a horoszkópod szerint?

A félelem életünk természetes velejárója, sőt evolúciós szempontból kifejezetten hasznos is, félelemérzet nélkül ugyanis szüntelenül veszélybe sodornánk saját magunkat és másokat. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy kinél hol van az a határ, hogy leblokkoljon stressz és ijedtség hatására. A horoszkóp szerint akad néhány csillagjegy, amelyiknek különösen könnyen inába száll a bátorság – félelem hatására leblokkolnak, sőt az sem ritka, hogy ha tehetnék, azonnal menekülőre fognák.

Csillagjegyek, akik totál leblokkolnak stresszhelyzetben

Szűz

A Szűz ha lehet, nem tér le a jó kitaposott ösvényről – nem azért, mert ne lennének briliáns képességei ahhoz, hogy másokat maga mögé utasítson, hanem azért, mert a kudarcnak még a gondolatától is rosszul van. Számára kiemelten fontos, hogy mindent kontroll alatt tartson és az ő kezében legyen a gyeplő, márpedig egy-egy rizikósabb helyzetben könnyen bizonytalanná és ellenőrizhetetlenné válnak a dolgok. Azzal alapvetően nincs baj, hogy a Szűz kockázat- és konfliktuskerülő csillagjegy, a gond inkább az, hogy emiatt sok nagyszerű lehetőséget elszalaszt.

Mérleg

A Mérleg nyakába akaszthatnánk az aranyérmet, a zodiákus jegyek közül ugyanis ő az, aki meglehetősen rosszul reagál a stresszhelyzetekre. Mindent elkövet azért, hogy – amennyire lehet – megkímélje magát a félelmet keltő helyzetektől, ezért sosem vállal felesleges kockázatokat és szíve szerint messziről elkerülne minden veszélyes szituációt. Vitázni, veszekedni sem szeret, akkor érzi jól magát a bőrében, ha minden rendben van körülötte és a kapcsolatai is harmonikusak. Kiváló diplomáciai érzékének köszönhetően tudja, hogyan vegye elejét a szócsatáknak, vagy ha támadás éri, hogyan hátráljon ki az összetűzésből.

Csillagjegyek, akik totál leblokkolnak stresszhelyzetben

Halak

Ez a csillagjegy akkor érzi magát igazán elemében, ha úgy élhet, mint hal a vízben. Békésen, zavartalanul, sodródva az árral. Ha netán mégis olyan helyzetbe kerül, aminek során szembe kell fordulnia a sodrással, teljesen leblokkol, és még azt is elfelejti, merre van előre. A Halak rendkívül érzékeny jegy, ami miatt könnyen kibillen egyensúlyi helyzetéből és teljesen kicsúszik a lába alól a talaj. Ha teheti, elkerüli a rizikós helyzeteket, sokkal jobban szereti a járt utat a járatlannál. Nem szereti a próbatételeket, mert ha azok másként végződnek, mint ahogy szeretné, komoly lelki fájdalom éri, amin csak nehezen tud túllépni.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?