Vigyázz, ezek a legpletykásabb csillagjegyek

2021. augusztus 10.
Érdemes megválogatni, kikkel osztod meg a legféltettebb titkaidat: ha ezeknek a csillagjegyeknek meséled el, az nagyjából olyan, mintha a homlokodra írnád!

Vannak, akik fékezhetetlen vágyat éreznek arra, hogy világgá kürtöljék a rájuk bízott titkokat. Ebben bizony a horoszkóp is ludas lehet, egyes csillagjegyek ugyanis pletykásabbak a többinél. Míg némelyik zodiákus jegy a sírba is magával viszi a rá bízott bizalmas információkat, addig mások alig bírják tartani a szájukat.

Vigyázz, ezek a csillagjegyek minden titkot kifecsegnek

Kos

A Tűz elemű Kos sokszor forrófejű és meggondolatlan, emiatt gyakran hagyják el a száját olyan mondatok, amiket később megbán. Nem csak csípős megjegyzésekkel okozhat fájdalmat a számára fontos embereknek, hanem azzal is, hogy kifecseg egy-egy titkot. Fontos tudni, hogy a Kos száján sosem számításból vagy rossz szándékkal csúsznak ki a bizalmas információk – ez inkább azért történik meg, mert mindig elfelejt tízig számolni, mielőtt megszólal. Ha nem paprikázzák fel, valamivel jobb a helyzet, indulatok nélkül ugyanis tudja tartani a száját.

Ikrek

A pletykálás aranyérmes mestere ez a csillagjegy, egyszerűen lételeme, hogy másokkal és másokról beszélgessen, sosem tud csendben maradni. Az Ikrek imád társaságban lenni és új ismeretségeket kötni, emiatt általában hatalmas a baráti köre (igaz, ezek között az ismeretségek között kevés a nagy múltra visszatekintő, biztos alapokon nyugvó barátság!) Az Ikrek ritkán gondolja végig, hova vezet, ha kifecsegi mások titkait, ezért a kelleténél többször jár el a szája. Az igazságérzete is hatalmas, így van, hogy azért hoz nyilvánosságra egy birtokában lévő fontos információt, hogy jót tegyen másokkal. A célját azonban nem mindig éri el ezzel a módszerrel, hiszen óriási bonyodalmakat idézhet elő a pletykálással.

Vigyázz, ezek a csillagjegyek minden titkot kifecsegnek

Nyilas

A Nyilas nem csak társaságkedvelő, hanem kíváncsi is, így rengeteg információ jut a birtokába. Alapvetően érzi a súlyát annak, ha rá bíznak egy titkot, azonban nem veheted biztosra, hogy azt örökre magában is tartja. Szívesen beleüti az orrát olyan dolgokba is, amik nem tartoznak rá, és megesik, hogy a kelleténél többet beszél. Bár a tényeken nem változtat, jó, ha tudod, hogy a Nyilas sokszor észre sem veszi, hogy olyan dolgot kottyintott el, amit nem lett volna szabad – szóval az esetek többségében ő sem azért adja tovább a titkokat, mert ezzel rosszat akar!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?