Ez a 3 tulajdonság teszi igazán különlegessé a Kosokat

2021. augusztus 01.
A Kos szülöttek tele vannak energiával, életvidámak és elképesztően kitartóak, így szinte bármit elérnek, amit csak akarnak. Kimondhatjuk, a Kos sikerre termett!

A Kos mindig tudja, hogy mit akar, és azon sem töri hosszan a fejét, hogy azt miként érje el. Olykor persze vele is megesik, hogy homokszem kerül a gépezetbe, ez azonban cseppet sem téríti el attól, amit a fejébe vett. Nemcsak határozott, hanem okos és kitartó is, így addig nem adja fel, amíg nem koronázza siker a próbálkozásait. És a Kos csillagjegy pozitív tulajdonságai itt még nem érnek véget! 

Ez a 3 tulajdonság teszi igazán különlegessé a Kos csillagjegyet

1. Nem bánkódik, ha valami nem jön össze

A Kosban annyi energia lakozik, hogy sokan bármit megadnának, ha annak töredékét birtokolhatnák. Ez önmagában is elég nagy ajándék, a Kos azonban abban a szerencsés helyzetben van, hogy remekül ki is tudja használni a rendelkezésére álló erőforrásokat. A Kos képtelen ölbe tett kézzel üldögélni, azt szereti, ha zajlik körülötte az élet, és mindig akad valamilyen feladata. Optimizmusa is figyelemre méltó: egy-egy kudarc nemhogy nem szegi kedvét, hanem kifejezetten doppingolja, vagyis eszébe sem jut rágódni a problémákon, régi sérelmeken.  

2. Született vezető, szuper csapatkapitány

Tettrekészsége, mozgékonysága nemcsak fizikai síkon mutatkozik meg, hanem szellemi téren is: szüntelenül jár az agya, újabbnál újabb ötletek cikáznak a fejében, kreativitása egyedülálló. Könnyen és gyorsan átlát egy-egy problémát, aminek megoldását pikkpakk ki is dolgozza. Jó szervező- és problémamegoldó készséggel megáldott, született vezető, aki ha kell, gördülékenyen irányít másokat is. 

Ez a 3 tulajdonság teszi igazán különlegessé a Kos csillagjegyet

3. Sosem vesztegeti felesleges dolgokra az idejét

Semmi meglepő nincs abban, hogy a Kosra sok kívülálló felnéz, sőt az is borítékolható, hogy sok irigye van. Minden adott ahhoz, hogy sikeres legyen, ambíciója és eszessége mellett ráadásul még szerencsés is. A Kost lelkesítik a versenyhelyzetek és a kockázatvállalás sem áll tőle távol. Gyorsan tanul és szinte mindenkivel megtalálja a közös hangot, olyanokra azonban nem szívesen vesztegeti az idejét, akikkel egyszer már megjárta. Szellemi frissességét idősebb korára is megőrzi, és testileg is igazi örökifjú. 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?