Ezeknek a csillagjegyeknek fizikai fájdalmat okoz, ha korán kell kelni

2021. október 11.
Ezek a csillagjegyek nagyon rosszul viselik, ha korán reggel csörög az ébresztő, márpedig ezt a hétköznapokon nagy valószínűséggel nem tudják megúszni.

Vannak, akik gond nélkül kipattannak az ágyból reggelente, és lendületesen, az arcukon őszinte mosollyal kezdik a napot, és vannak ezek a csillagjegyek, akiket visszahúz az ágy, és a korán kelést a  hátuk közepére kívánják. Mutatjuk, melyik az a 4 állatövi jegy, amelyik szíve szerint kalapáccsal törné össze reggelente az ébresztőórát.

Ezeknek a csillagjegyeknek fizikai fájdalmat okoz, ha korán kell kelni

Rák

A Rák igazán romantikus csillagjegy, ezért „otthon érzi magát” a puha párnák és takarók között. Akkor is szeret bekuckózni az ágyba, ha nem hajtja álomra a fejét – neki ez biztonságot és semmihez sem fogható komfortérzetet ad. Ha a család és a teendői hagynák, sokáig aludna reggelente, ám nagy bánatára ebben nem sokszor lehet része. Ha mégis megadatik, teljesen visszavonul a külvilágtól: besötétíti az ablakokat és a telefonját is kikapcsolja.

Mérleg

A Mérleg sem tartozik azok közé, akik örömmel üdvözlik a napfelkeltét, és ha valaki vagy valami „belerondít” a reggelébe az idő előtti ébresztővel, képes egész nap zsörtölődni, felhúzott orral jönni-menni. Amikor csak teheti, kikapcsolja a telefonján az ébresztőt, és édesdeden alszik – már csak azért is, mert kipihenten sokkal jobban néz ki, neki pedig kiemelkedően fontos, hogy szeresse azt, amit a tükörben lát. 

Nyilas

A Nyilasnak nem lenne ellenére, ha az egész napot ágyban tölthetné – akár alvással, akár szórakozással. Ebben nincs semmi meglepő, ő ugyanis „úgy lett összerakva”, hogy inkább a délutáni-esti időszakban produktívabb, főleg akkor, ha előtte alaposan kipihenhette magát. Mivel kötelességtudó, magára erőszakolja a korán kelést, ha kell, de minden áldott reggel nagyokat sóhajt és vágyakozva néz vissza az ágyikójára.

Ezeknek a csillagjegyeknek fizikai fájdalmat okoz, ha korán kell kelni

Halak

A Halakkal gyakran megesik, hogy elúszik a dolgaival. Hiába szövöget terveket arról, mi hogy lesz a nap folyamán, ritka, hogy azt tudja is tartani. Emiatt este általában későn kerül ágyba, már csak azért is, mert bokros teendői után szeret kikapcsolódni – még akkor is, ha erre csak éjszakába nyúlóan adódik lehetősége. Ezzel pedig meg is alapozza a másnapi fájdalmas korán kelést, és azt, hogy a holnapi tervek is boruljanak, vagy legalábbis csússzanak.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?