Így posztolnak a csillagjegyek a közösségi oldalakon! Magadra ismersz?

2021. július 06.
Csillagjegyfüggő is lehet, hogy ki lóg folyton a neten, és ki az, aki messziről elkerüli a közösségi oldalakat.

A közösségi oldalakon nem mindenki mutatja meg az igazi arcát, sokkal inkább azt próbálja elhitetni a többiekkel, hogy a mindennapjai tökéletesek. A horoszkóp szerint egyes csillagjegyek született influenszerek, míg mások a digitális detox elkötelezett hívei – persze van arany középút is, akik ezen járnak, visszafogottan posztolgatnak vagy csak „leskelődni” járnak a csoportokba és mások üzenőfalára. Te melyik vagy?

Így posztolnak a csillagjegyek a közösségi oldalakon

Kos

A Kos energikussága és határozottsága a közösségi oldalakon sem marad rejtve, ráadásul mindezt egy csipetnyi – vagy inkább nagy maréknyi – egoizmussal is megfűszerezi. Lelkesen posztol a leghétköznapibb dolgokról is, arra azonban gondosan ügyel, hogy a tálalás egyáltalán ne hasson hétköznapinak.

Bika

A Bika és a közösségi oldalak viszonya kissé ellentmondásos: egyrészt örül annak, ha megoszthatja másokkal, hol jár, mit eszik, milyen új ruhadarabra tett szert, vagy hogy kivel tölti az idejét, az esetleges kritikákat azonban rosszul viseli. Ő az, aki egész biztosan törölt már valamilyen kimért kommentet a fotói mellől!

Ikrek

Az Ikrek eltökélt szándéka, hogy mindenkinek megmutassa, milyen remekül érzi magát a bőrében, de félre ne értsd őt: abszolút nem a magamutogatás vezérli, hanem a vágy arra, hogy állandó kapcsolata legyen a körülötte élőkkel. Semmihez sem fogható boldogságot okozhatsz neki egy vicces kommenttel vagy egy kedves üzenettel!

Rák

A Rák – akárcsak a mindennapi életben – a közösségi oldalakon is érzelmes és érzékeny oldalát mutatja. Szívesen osztja meg másokkal élete különleges pillanatait, azonban csak óvatosan duhajkodik: nincs jelen minden egyes fotón, sokkal valószínűbb, hogy romantikus tájképet, finom ételeket vagy cuki kisállatokat tesz közkinccsé.

Oroszlán

Az Oroszlán számára földöntúli boldogságot jelent, ha mások odafigyelnek rá és megszívlelik a tanácsait, osztják a nézeteit. Posztjait gyakran dobja fel egy-egy bölcs idézettel vagy találó hasonlattal, az azokra érkező lájkokat és kommenteket pedig visszatartott lélegzettel várja. 

Szűz

A Szűz a virtuális térben ugyanolyan precíz és rendszerető, mint a valóságban: nála nincs felfordulás és káosz az üzenőfalon, minden a helyén van, és mellőzi az üres frázisokat. Nem törekszik arra, hogy másnak mutassa magát, mint amilyen, ezért ha netán kommentcsatába keveredsz vele, köntörfalazás nélkül védi meg a saját igazát.

Mérleg

A Mérleg belső harmóniája egyáltalán nem attól függ, hogy hány lájkot gyűjtött legutóbbi fotójával vagy bejegyzésével – jelen van ugyan a közösségi oldalakon, de nem lételeme a posztolás. Azt, hogy láthatatlansága ellenére figyel rád, kitartó lájkolással, szívecskeküldéssel vagy olykor egy-egy kommenttel hozza a tudomásodra.

Skorpió

A Skorpiót a közösségi oldalakon is egyfajta titokzatosság lengi körül, s ahogy a való életben, úgy a virtuális életben is fontosnak tartja, hogy semmi ne maradjon rejtve előle. Biztos lehetsz benne, hogy rendszeresen csekkolja a profilodat, és mélyen az emlékezetébe vési, ha valami változást vél felfedezni. Az összefüggéseket pikkpakk átlátja, és semmilyen apró részlet nem kerüli el a figyelmét!

Így posztolnak a csillagjegyek a közösségi oldalakon

Nyilas

A Nyilast nem izgatja különösebben, hogy fogadják mások a posztjait, nem csinál élet-halál kérdést abból, hogy kik lájkolják vagy kommentelik mindazt, amit világgá kürtöl a neten. Posztjaiból és kommentjeiből sosem hiányzik az irónia, arra azonban odafigyel, hogy ne gázoljon mások lelkébe. A legtöbbször utazási élményekről posztol, nem az az otthon üldögélő típus.

Bak

Nagyon is komolyan veheted, ha azt hallod tőle, hogy hidegen hagyja, mi folyik a közösségi oldalakon – nemcsak az érdeklődés hiányzik belőle, hanem ideje sem nagyon jut rá, ő ugyanis totál felesleges időtöltésnek tartja, ha valaki naphosszat a netet bújja. Lehet, hogy valami véletlen folytán rálelsz egy hozzá tartozó profilra, arra azonban készülj fel, hogy szökőévente egyszer tesz közkinccsé bármit is.

Vízöntő

A Vízöntőt sosem hagyja nyugodni a kíváncsisága, az újra való nyitottsága újra és újra a közösségi oldalakra tereli. Bár jobban szereti a személyes kapcsolatokat, jobb híján beéri azzal is, ha a virtuális világban tudhat meg többet rólad. Nem posztol túl gyakran, a kommenteléstől azonban nem riad vissza, s ha jó ügyért szállhat harcba, akár teljesen ismeretlenekkel is képes intelligens vitába szállni.

Halak

A Halak tengernyi érzelmet közvetít a közösségi oldalakon is. Biztos, hogy az üzenőfalán találsz valamilyen szeretetről szóló tanítást, romantikus idézetet vagy szívhez szóló zenét, vagy ha nincs szerencséd, üzenetben bombáz ilyenekkel. Ezen nem is kell csodálkozni, hiszen csupaszív, örök álmodozó csillagjegyként ismerte meg mindenki.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?