Ezek a csillagjegyek a legsportosabbak – Meg is látszik az alakjukon!

2021. október 01.
Ezek a csillagjegyek nemcsak beszélnek róla, hogy a rendszeres sport milyen jótékony hatást gyakorol az egészségre és a megjelenésre, hanem lelkesen gyakorolják is. Te köztük vagy?

Születési horoszkópunk is befolyásolhatja, hogy milyen a testalkatunk, ám annak is szerepe lehet benne, hogy kellően mozgékony csillagjegy szülöttei vagyunk-e. Akadnak ugyanis olyan aktívabb zodiákus jegyek, akik csak hírből ismerik a lustaságot és a halogatást, így szinte mindig kirobbanó formában vannak. Mutatjuk, kik azok!

Ezek a csillagjegyek a legsportosabbak - Meg is látszik az alakjukon!

Kos

Az energikus Kos az élet minden területén szeret a tettek mezejére lépni, sosem vesztegeti az idejét kifogások keresésével. Szeret mindig mozgásban lenni, ezért ha épp nem akad tennivalója, keres magának – a sport kiváló eszköz erre! Igazi vezéregyéniség, ezért csapatsportokban akkor érzi jól magát, ha ő diktálhatja a tempót – fontos számára az adrenalinlöket, ezért imádja azt is, ha túl kell szárnyalnia saját vagy mások rekordját. A versenyhelyzetek kifejezetten motiválják, és ha a dobogó legfelső fokára áll, úgy érzi, övé a világ!

Ikrek

Az Ikreknek nemcsak a gondolatai cikáznak megállás nélkül, hanem keze-lába is szüntelenül járna, ha nem gyakorolna kellő önfegyelmet. Ha nem mozoghat eleget, az Ikrek úgy érzi, hogy be van börtönözve, ez pedig komoly szenvedést okoz neki. Szinte mindegy, hogy mit, csak sportoljon, számára a fizikai aktivitás olyan, mint az oxigén. Különösen akkor van nagy szüksége a rendszeres edzésre, amikor szellemileg is le van terhelve, ezzel tudja legjobban „kiszellőztetni a fejét”. Az Ikreket szinte képtelenség lefárasztani, ezért a megterhelőbb vagy időigényesebb mozgásformák is kedvére valók.

Oroszlán

Téved, aki azt gondolja, hogy az állatok királya egész nap csak sütkérezik és álmos szemekkel nézi, ahogy a karcsú antilopok fel-alá szaladgálnak előtte! Az Oroszlánnak sokkal fontosabb, hogy elégedetten nézhessen tükörbe, és másoktól is elismerő pillantásokat söpörhessen be, minthogy naphosszat a lábát lógassa! Hatalmas erőket képes mozgósítani, ha versenyre kel másokkal, ugyanis képtelen veszíteni. Az egyéni sportokat preferálja a csapatsportokkal szemben, így ugyanis csak az övé az érdem és a dicsőség, amikor kiemelkedően teljesít.

Ezek a csillagjegyek a legsportosabbak - Meg is látszik az alakjukon!

Vízöntő

A kreativitásáról és szabadságvágyáról híres Vízöntő a sportban sem hazudtolja meg önmagát: a mozgásra szórakozásra tekint, és ha rátalál arra az edzéstípusra, amiben igazán örömét leli, szinte képtelen abbahagyni a tréningezést. Bizonyára senkit nem lep meg, hogy a Vízöntő a sportban is messziről kerüli azt, ami átlagos, sokkal nyitottabb a különleges mozgásformákra és az extrém sportokba is szívesen belekóstol. A falmászás, az ejtőernyőzés vagy a rúdtánc igazán kedvére való, szemben a monoton, középszerű sportágakkal.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?