Januári horoszkóp – 2022

2022. január 01.
Mit hoz az év első hónapja a csillagjegyeknek? Mire számíthatunk a horoszkópunk szerint?

KOS

Az újév első hónapja máris mozgalmas napokat ígér. Az ünnepek alatt lelassult tüzes jegyű Kos számára felüdülést jelent, amikor újra megtalálják a kihívások. Elsősorban hivatásod területére ragyog a téli nap fénye. A fizikai és az érzelmi energiaszinted magas. Eljön az a pillanat is, amikor felettesed kellőképpen értékeli a teljesítményedet. És ez még csak a kezdet, ebben az évben számos siker vár rád.

januar-horoszkop-2022

BIKA

Az elmúlt hónapok esetleges munkahelyi szorításai lassan engednek. Lazábbak, emberségesebbek lesznek a döntéshozók a fejed fölött. Te is sokkal jobban elfogadod a szabályokat. Elsősorban a személyes vonzerődre támaszkodsz. Azon a területen most minden nagyon bejön. Az év első napjaiban még nem is sejted, hogy egy-egy döcögve induló kapcsolatból micsoda gyümölcsöző együttműködés lehet.

IKREK

Számodra a kommunikáció a legfontosabb. Alig várod, hogy elinduljon az újév, máris mindent megteszel, hogy felelevenítsd néhány régebbi ismeretségedet. Valószínűleg hamarosan megízlelheted azt a helyzetet, amikor az egzisztenciád pozitív irányba fordul. Amennyiben tanulsz és vizsgák várnak rád, ne bízz semmit a szerencsére. Alapos felkészülés híján a szerencse sem áll melléd.

RÁK

A Nap a születési jegyeddel szemben a Bak jegyében jár, a párkapcsolatodra sugározza fényét. Támogatást és nagyon sok izgalmas kalandot ígér, amelyek mind a párod felől érkeznek. Amennyiben külfölddel állsz szoros kapcsolatban, előfordulhat, hogy olyan munkát vagy lehetőséget találsz, ahol az együttérző képességedre lesz szükség. Mások segítése adja a kulcsot a teljes élethez.

OROSZLÁN

Számodra is aktív időszak veszi kezdetét. Uralkodó bolygód, a Nap az eredetiséget adó Uránusszal kerül nagyon jó kapcsolatba. A napi munkád területén találkozol majd izgalmas, érdekes feladatokkal és ezek által képes leszel kiemelkedni a tömegből. Az év elején néhány esemény figyelmeztet, hogy fogd vissza a költekezést. Vedd számba a javaidat, és máris látod, valójában semmire nincs szükséged.

SZŰZ

Az év kezdetén szinte minden égitest az úgynevezett személyes területeken sorakozik a horoszkópoddal. Ebből következik, hogy elsősorban magaddal tanácsos foglalkoznod. Az otthonodban, a családoddal pezsdítő időszakot élhetsz át. Esetleg néhány szabadnap sem árt, amikor kizárólag olyan dolgokat teszel, amelyek örömet okoznak. Házasságban, párkapcsolatban a romantikáé a főszerep.

MÉRLEG

Uralkodó bolygód, a Vénusz az elkötelezett hűségre irányítja a figyelmedet. Szerelem és szeretet nélkül üresnek éreznéd az életet. Szerencsére már most sikerül megalapoznod azokat a jó érzéseket, amelyek majd az egész év során végigkísérnek. Az anyagi helyzeted hullámzó. Még kitart nálad az ünnepi hangulat. Szinte képtelen vagy leállítani magad. Keresed és megtalálod a szórakozási lehetőségeket.

SKORPIÓ

Bármihez van tehetséged, azt az újévben sikerül kamatoztatnod. Alig várod, hogy ismét bekerülj a napi forgatagba. Nagyon sok erőt érzel magadban. Pénzügyek területén derűlátó vagy. Még a múlt évben szert tettél olyan ismerősökre, akiknek ajánlására sok új külön munkát kaptál. Ezek idén is folytatódnak. A főnököddel sikerül jól kommunikálni. Elfogadja az ötleteidet. Több önállóságot is biztosít.

NYILAS

A gyors mozgású Hold a te születési jegyedben halad az újév kezdetén. Pozitívan, derűlátóan tekintesz a jövőbe. A Hold mellett most az energikus Mars is felbukkan, így energiában, pörgésben nem lesz hiány. Már néhány napon belül megtapasztalhatod, hogy anyagi ügyeid kedvező fordulatot vesznek. Érdekes felkérést kaphatsz, aminek eredményét szinte azonnal meglátod a bankszámládon.

BAK

A te jegyed szülötteiről kétféle jellemzés tudható. Ambiciózus és becsvágyó, vagy pedig pesszimista és vészmadár. Szerencsére az újesztendőt indító csillagállások az előbbi tulajdonságaidat hozzák előtérbe. Sokféle újdonságot tartogat már az első hónap is. Szükség lesz módszerességre, tervezésre, de néha nem árt, ha a logikát felváltják a megérzések.  Fantasztikusan eredményes időszak vár.

VÍZÖNTŐ

Születési jegyedben az újesztendőben is jelentős bolygók fordulnak meg. A Szaturnusz tovább folytatja útját. Növekszik a határozottságod, a megbízhatóságod. A Merkúr hamarosan érkezik. Előtérbe hozza a konstruktív gondolkodást és előkészíti a pénzügyeiddel való foglalkozást is. A jóságos Jupiter három napja már a Halak jegyében jár. Számodra elsősorban anyagi területen hoz bőséget.

HALAK

A legjobb hírem, hogy a szerencsét, bőséget hozó Jupiter belépett a születési jegyedbe és hosszan marad is. Az asztrológiai hagyomány szerint ez a jóindulatú égitest a Halak jegy ura. Elsősorban a lelki élet területén hozhat kedvező változásokat. Könnyen megérted mások gondolataid. Átérzed, ha valaki bajba kerül vagy segítségre szorul. Te leszel a legszimpatikusabb ember az újévben.

Fotó: Getty Images Szöveg: Molnér Éva asztrológus

Ezt mát olvastad?