Ezek a leghűvösebb csillagjegyek – Alig engednek közel magukhoz!

2021. december 24.
Biztos te is tudsz kapásból olyan csillagjegyeket sorolni, akik nehezebben engedtek közel magukhoz, a listánkban azonban szerepelnek egészen meglepő jegyek is, akikről nehéz elképzelni, hogy hűvösek lennének, pedig nagyon is tudnak távolságtartók lenni!

A csillagjegyek között akadnak olyanok, amelyek nehezebben találják meg a közös hangot másokkal – nem feltétlenül azért, mert nem tudják, hogyan kerüljenek egy hullámhosszra a környezetükben élőkkel, hanem sok esetben azért, mert nem is akarják túl közel engedni őket magukhoz. Mutatjuk, hogy kik ezek, és megtudhatod azt is, hogy a horoszkóp szerint miért távolságtartóbbak az átlagnál!

Ezek a leghűvösebb csillagjegyek - alig lehet hozzájuk közel kerülni

Kos

A Kos igazán szenvedélyes és energikus jegy, ezért meglepő lehet a „jégkirálynők” között viszontlátni, ám tudni kell, hogy csak azokkal barátságos, akik valóban felkeltik az érdeklődését. Akik hidegen hagyják – ezúttal a szó szoros értelmében véve! – azokra nem szívesen vesztegeti az idejét, csak annyit szán nekik ebből, amennyit mindenképpen muszáj. Amint alábbhagy a lelkesedése valaki iránt (mind munkában, barátságban vagy szerelemben), onnantól kezdve nem tud úgy csinálni, mintha továbbra is érdekelné: ha egyszer kialszik a Kosra jellemző lángolás, nem nagyon fog sikerülni tüzet csiholni. 

Ikrek

Az Ikrek alapvetően társas lény, akinek kiemelkedően fontos, hogy élénk legyen a kapcsolatrendszere, ez azonban nem jelenti azt, hogy tele van igaz barátokkal. Ismerőse valóban rengeteg van, de olyan barátja, akivel mély kapcsolat fűzi össze őket, vajmi kevés. Az Ikrek, akiknek nem megy túl könnyen az elköteleződés, időnként azt a benyomást kelti, hogy neki tökéletesen megfelel ez a helyzet, nem is vágyik tartalmas barátságokra, ám amikor mégis megtapasztalja, rájön, hogy nem is olyan rossz az!

Rák

Ő ennek a listának az egyik meglepetésjegye, a legtöbben ugyanis álmukban sem gondolnák, hogy a Rák, aki híres érzelmességéről és érzékenységéről, hűvös és tartózkodó is tud lenni. Pedig ha valaki egyszer megbántotta, vagy valakiben csalódott, akkor bizony jó pár lépést tesz hátrafelé, és eszébe sem jut közelebb merészkedni. Alapvetően tehát mindenkiről jót feltételez, de ha rájön, hogy tévedett, már ő sem lesz annyira édes!

Ezek a leghűvösebb csillagjegyek - alig lehet hozzájuk közel kerülni

Szűz

A külső szemlélők számára – ha nem épp ők az érintettek – sokszor még vicces is lehet, milyen gyanakodva figyeli a világot egy Szűz. Rendkívül praktikus gondolkodású és világhírű kritikus, emiatt nem nagyon jut hely az érzelmeknek és az érzelgősségnek. A szövevényes kapcsolatok gondolatától is rosszul van, ahogy a különféle emberi játszmáktól is. Ha tehetné, inkább magára zárná az ajtót, és a kulcslyukon kukucskálva figyelné, mi történik a világban. Persze aki elég kitartó és türelmes, az átlépheti a Szűz küszöbét, hogy egy nagyon is szerethető barátra, társra vagy kollégára tegyen szert a személyében! 

Bak

Ő lepődik meg a legkevésbé, hogy helyet kapott ebben a listában, ugyanis tökéletesen tisztában van vele, hogy nem egy „keblemre ölelem az egész világot”-típus. Mivel távol áll tőle az érzelgősség és a romantika, sok esetben még azokat is nehezen engedi közel magához, akik szimpatikusak neki, hát még azokat, akik valamiért ellenszenvesek neki! Nem könnyű elnyerni a bizalmát, elveszíteni viszont annál egyszerűbb! Ha netán kihúzod a gyufát a Baknál, nem nagyon fogsz újabb esélyt kapni.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?