Kínai horoszkóp – Mit hoz neked a Tigris éve?

2022. január 24.
Február 1-én kezdődik a kínai új év, ami idén a Tigris jegyében telik majd, és egészen 2023. január 21-ig tart. Elképesztő változásokat hozhat a te életedbe is ez a nagymacska, amelyik ha kell, dorombol, mint egy kiscica, de ha a helyzet úgy hozza, kiereszti a körmeit!

A kínai asztrológiában egész máshogy számítják a csillagjegyeket: bár ebben a rendszerben is 12 állatövi jegy található, pont úgy, mint a hagyományos horoszkópban, itt egy-egy jegy majdnem egy teljes éven át uralkodik, vagyis elsősorban nem a születésed napját és hónapját, hanem a születési évedet kell figyelembe venned, amikor ki akarod deríteni, hogy melyik a te jegyed a kínai asztrológia szerint.

Kínai horoszkóp – Mit hoz neked a Tigris éve?

A Tigris éve sok nem várt fordulatot tartogat, és érzelmi téren viharokat is hozhat. Ez elsőre talán ijesztőnek hangzik, pedig nincs ok az aggodalomra, hiszen mindenképpen új kezdetet jelent, ha az eddig terítéken lévő dolgokat lesöpröd az asztalról. Megelégelheted a halogatást, az időhúzást, és végre a tettek mezejére léphetsz, például azért, hogy megvalósítsd az álmaidat vagy új irányban keresd a boldogságot. Egy biztos, mindenki előtt mozgalmas év áll, sok tanulságos történettel. Jó szórakozást hozzá!

Patkány

Sok új lehetőség vár rád ebben az időszakban, aminek a mottója akár az is lehetne, hogy kis lépésekkel juthatsz el leggyorsabban a céljaidhoz! Szerencse, előrelépés és fejlődés vár rád a szerelemben és munka terén egyaránt, a lényeg, hogy sose vedd félvállról, amit az ösztöneid súgnak!

Bivaly

A legszuperebb az lenne, ha egész évben színes szemüvegen keresztül szemlélnéd a világot, hogy ne csak feketének vagy fehérnek lásd a dolgokat. Erre most különösen hajlamos lehetsz, pedig a végletesség ritkán vezet jóra. Feszültségre és félreértésekre érdemes készülnöd, csüggedni azonban nincs okod: talpraesettségednek köszönhetően jól veszel minden akadályt!

Tigris

Mikor érezhetnéd magad a legjobban, ha nem most, amikor végre eljött a te időd! Megállíthatatlan leszel ebben az évben, senki és semmi nem téríthet el attól, amit a fejedbe veszel. A szíved legrejtettebb zugában rejtőző kívánság megvalósulásáért is sokat tehetsz, elképesztő gyorsasággal szőhetsz új, életképes terveket. Egészen különleges nézőpontból tekintesz majd a világra, ami ráébreszthet, hogy sok életterületen ideje váltani.

Nyúl

Adódhatnak majd olyan helyzetek, amikben úgy érezheted, hogy csak akkor sikerül megoldani, ha saját magadat rángatod ki belőle, a hajadnál fogva. Ez nem azt jelenti, hogy elfordulnak tőled, akikre eddig számíthattál, hanem sokkal inkább azt, hogy ideje jobb kapcsolatot kialakítani magaddal. Hidd el, ennek még évek múltán is nagy hasznát fogod venni!

Sárkány

Ennek az évnek a legfőbb üzenete valami olyasmi, hogy akkor teszed a legjobbat, ha hagyod, hogy fantáziád szabadon szárnyaljon, közben pedig arra is odafigyelsz, hogy két lábbal állj a földön. Türelemre tanítanak majd ezek a hónapok, ideje belátnod, hogy a jó munkához idő kell. Ha te ebben nem szenvedsz hiányt, gyümölcsöző időszak előtt állsz!

Kígyó

Számodra eljött végre az aratás ideje, nagyon sok dolog érik majd be ebben az évben, amiért korábban hosszan küzdöttél. Ideális időszak ez arra is, hogy új terveket szövögess, azzal a csodás érzéssel a lelkedben, hogy amikor eljön az ideje, bármit megkaphatsz. Továbbra is akadhatnak kihívások, de ezek egyáltalán nem fognak térdre kényszeríteni!

Leginkább a saját korlátaidnak ledöntésére jött el az idő, ha mersz nagyot álmodni, most bármit elérhetsz! Igazán gyümölcsöző év áll előtted, ha nem félsz kimozdulni a komfortzónádból. Vigyázz arra, hogy ne ragadj bele olyan helyzetekbe, amikben már rég megtetted, ami meg volt írva!

Kecske

A legfontosabb útravalód ebben az évben minden kétséget kizáróan a kíváncsiság lesz, ha törekszel arra, hogy veled maradjon, elképesztő felfedezéseket tehetsz! Minden életterületen várnak rád csodás meglepetések, sőt akár olyan élményekben is részed lehet, amilyenekről eddig álmodni sem mertél. Sokszor úgy tűnhet, hogy a semmiből bukkannak elő nagy lehetőségek, ne szalaszd el azokat!

Kínai horoszkóp – Mit hoz neked a Tigris éve?

Majom

Ennek a csillagjegynek most a magvetés ideje jött el, azok a tervek és álmok, amik most kelnek szárnyra, nagy valószínűséggel meg is valósulnak. Nem mondhatjuk, hogy tátott szájjal várhatod a sült galambot, azaz tenned is kell majd azért, hogy learathasd a babérkat, téged azonban nem olyan fából faragtak, hogy ez a kedvedet szegné, sőt! 

Kakas

Egyensúlyba kerülsz a világgal és sikerül végre hosszabb távon is fenntartani a belső harmóniát. Ez az év a megosztásról és a csapatmunkáról, együttműködésről szól. Ha ezt nem téveszted szem elől, szép sikereket érhetsz el és könnyebben felülkerekedhetsz a nehézségeken, nem mellesleg pedig új barátokra, szövetségesekre tehetsz szert!

Kutya

Ha csak egyetlen rövid tanáccsal szolgálhatnánk az előtted álló évre, akkor az az lenne, hogy soha ne intsd csendre a belső hangodat! Sok fronton számíthatsz fejlődésre és előrelépésre, lesznek azonban olyan tervek, amik megvalósításáért a vártnál többet kell majd tenned. Kitartásodnak és lojalitásodnak is meglesz a gyümölcse, mind a szerelemben, mind munka terén. 

Disznó

Kiegyensúlyozottságodat, belső harmóniádat leginkább annak köszönheted, hogy az apróságokat is nagyra értékeled és tudod, hogy vannak, akiknek sokkal nehezebb az élete, mint neked. Az őszinteség továbbra is aranyat ér, és rengeteg bosszúságtól kímélhet meg. Persze a nagy kérdés leginkább az, hogy ezt vajon mások is így látják-e vagy csak te törekszel örökké a tiszta játékra, nyitottságra?

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?