Ezeket a csillagjegyeket sosem lehet teljesen kiismerni

2022. január 12.
Ezek a csillagjegyek sokszor okoznak meglepetést még azoknak is, akik szentül hiszik, hogy jól ismerik őket. Személyiségüknek vannak olyan rejtett vonásai, amikre csak bizonyos helyzetekben derül fény, akkor viszont egészen nagy megrökönyödést kelthetnek. Tudod, kik ezek?

Ezek a csillagjegyek szinte sosem nyílnak meg teljesen senki előtt, személyiségük egy részét mindig rejtegetik. Ha viszont az élet olyan helyzetet teremt, ezt a kevésbé ismert oldalukat is megmutatják, ám ebben nincs mindig köszönet. Nézd meg, kik azok a horoszkóp szerint, akiket szinte sosem lehet kiismerni!

Ezeket a csillagjegyeket képtelenség kiismerni

Oroszlán

Legtöbbször mindenkivel sikerül szót értenie, nem kell hosszan tanulmányozni, hogy kiderüljön, hogy nagylelkű, segítőkész és jó szándékú csillagjegy. Van azonban egy olyan énje is, amit csak akkor enged felszínre törni, ha szoros versenyhelyzetbe kerül, vagy ha kifejezetten féltve érzi a pozícióját munkában és magánéletben egyaránt. Ilyenkor elképesztő átalakuláson megy keresztül: ha a jóságos Oroszlán felbőszül, nem nézi mások érdekeit, csakis azt tartja szem előtt, hogy neki legyen jó, bármin és bárkin képes ezért átgázolni. Ha az a tét, hogy megmutassa, ő a legjobb, tényleg nem számít neki semmi!

Szűz

Keresve sem találhatnánk nála kritikusabb, cinikusabb csillagjegyet, ő az, aki szinte nagyítóval keresi a hibákat másban és saját magában is. Ennél sokkal kevésbé köztudott a sok meglepetést rejtő Szűz csillagjegyről, hogy nagyon szeret másokat irányítani, és kifejezetten nyeregben érzi magát, ha a saját akaratát érvényesítheti. Van olyan Szűz, amelyik ennél is tovább megy, és már-már a Skorpióhoz hasonló bosszúállóságra vetemedik. Ha sikerül kellemetlen helyzetbe hoznia vagy felülkerekednie valakin, aki korábban borsot tört az orra alá, semmihez sem fogható büszkeséget él át, sokszor még saját magát is meglepve.

Ezeket a csillagjegyeket képtelenség kiismerni

Bak

Róla nehéz elképzelni, hogy véka alá rejtené személyisége egy részét, pedig igaz. Lehet, hogy az esetek többségében mindenkinél gyakorlatiasabb, céltudatosabb és kitartóbb, adódhatnak azonban olyan szituációk, amelyekben meglepően viselkedik. Bár mindenki korrektnek és szabálykövetőnek gondolja, a sokszínű Bak csillagjegynek is van egy manipulatív, játszmákat kiötlő énje. Valójában a legfőbb vágya az, hogy minden az ő elképzelései szerint alakuljon, és a környezetében élők úgy viselkedjenek, ahogy azt ő elvárja. Ezt leginkább olyankor mutatja ki, amikor mások próbálnak meg uralkodni felette, amibe a legtöbb Bak egyszerűen képtelen beletörődni.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?