Ezt a 3 csillagjegyet hatalmas szerencse éri tavaszig. Te is köztük vagy?

2022. január 23.
Igazán ígéretes változásokat tartogat ez az év sokaknak, az igazán szerencsések már tavasz előtt learathatják a babérokat! Mutatjuk, kik örülhetnek legjobban a horoszkóp szerint.

Általánosságban elmondható, hogy 2022-ben leginkább a Víz elemű jegyek (azaz a Rák, a Skorpió és a Halak) érezhetik úgy, hogy az égiek a tenyerükön hordozzák őket, azonban jó pár másik csillagjegynek sem lesz oka panaszra, főleg akkor, ha Tűz elemű (azaz Kos, Oroszlán vagy Nyilas). Köszönhetően a Jupiternek, ami a nagy szerencse, a gyarapodás és a jóllét bolygója, az alábbi 3 állatövi jegy már tavasz előtt szuper fordulatokra számíthat.

Ezeket a csillagjegyeket nagy szerencse éri még tavasz előtt

Kos

Ebben az évben jó párszor érezheted úgy, hogy derült égből villámcsapásként találnak rád a jobbnál jobb lehetőségek, ráadásul egyik a másik után. Olykor meg kell csípned magad, hogy tudd, ez bizony a valóság és nem csak álmodsz. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy 2022 számodra a lehetőségek éve lesz, amit már jóval tavasz előtt érzékelni fogsz. Talán az elmúlt időszakban magadhoz képest jóval megfontoltabban hoztál döntéseket, mint ahogy azt ösztönösen tetted volna, idén viszont lazíthatsz a gyeplőn, és vérbeli Koshoz méltóan néha aggodalom nélkül ugorhatsz fejest az ismeretlenbe.

Rák

Bár érzékeny és érzelmes személyiségedből adódóan hajlamos vagy arra, hogy a kákán is csomót keress és okot találj a megbántottságra, idén nehezen találsz majd ilyesmit, mert a csillagok tényleg lesik minden kívánságodat, és ha jól figyelsz, ezt már tavasz előtt meg is tapasztalhatod. Ne kövesd el azt a hibát, hogy arra fókuszálsz, ami még várat magára, ahelyett, hogy annak örülnél, ami most bámulatosan könnyen összejön. Minden csillag az égen úgy vigyáz most rád a háttérben, mint a hírességek testőrei. Ez azért nem is rossz, ugye?

Ezeket a csillagjegyeket nagy szerencse éri még tavasz előtt

Halak

Ez az év különösen szuper meglepetéseket tartogat számodra, a jó szériád minden bizonnyal már tavaly elkezdődött. Már az év elejétől kezdve Fortuna kegyeltjének érezheted magad, és a tavasz érkezéséig sok szép eredményt mutathatsz majd fel. Sikersorozatod azonban itt nem ér véget: a nagy szerencse bolygója, a Jupiter egészen május 10-ig állomásozik a Halak jegyében, azután pedig ősszel is visszatér, hogy esélyt adjon azon álmok megvalósítására, amik esetleg kimaradtak a tavaszi gyümölcsöző időszakban.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?