Ezt a 3 csillagjegyet hatalmas szerencse éri tavaszig. Te is köztük vagy?

2022. január 23. |

Igazán ígéretes változásokat tartogat ez az év sokaknak, az igazán szerencsések már tavasz előtt learathatják a babérokat! Mutatjuk, kik örülhetnek legjobban a horoszkóp szerint.

Általánosságban elmondható, hogy 2022-ben leginkább a Víz elemű jegyek (azaz a Rák, a Skorpió és a Halak) érezhetik úgy, hogy az égiek a tenyerükön hordozzák őket, azonban jó pár másik csillagjegynek sem lesz oka panaszra, főleg akkor, ha Tűz elemű (azaz Kos, Oroszlán vagy Nyilas). Köszönhetően a Jupiternek, ami a nagy szerencse, a gyarapodás és a jóllét bolygója, az alábbi 3 állatövi jegy már tavasz előtt szuper fordulatokra számíthat.

Ezeket a csillagjegyeket nagy szerencse éri még tavasz előtt

Kos

Ebben az évben jó párszor érezheted úgy, hogy derült égből villámcsapásként találnak rád a jobbnál jobb lehetőségek, ráadásul egyik a másik után. Olykor meg kell csípned magad, hogy tudd, ez bizony a valóság és nem csak álmodsz. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy 2022 számodra a lehetőségek éve lesz, amit már jóval tavasz előtt érzékelni fogsz. Talán az elmúlt időszakban magadhoz képest jóval megfontoltabban hoztál döntéseket, mint ahogy azt ösztönösen tetted volna, idén viszont lazíthatsz a gyeplőn, és vérbeli Koshoz méltóan néha aggodalom nélkül ugorhatsz fejest az ismeretlenbe.

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy veled van az őrangyalod

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy veled van az őrangyalod

Amikor egy veszélyes helyzet szerencsésen végződik, gyakran mondjuk, hogy az égiek vigyáztak ránk. Ha hiszünk benne, hogy az őrangyalok folyamatosan kísérnek az utunkon, és ha odafigyelünk a jelekre, érezhetjük is a jelenlétüket.

Rák

Bár érzékeny és érzelmes személyiségedből adódóan hajlamos vagy arra, hogy a kákán is csomót keress és okot találj a megbántottságra, idén nehezen találsz majd ilyesmit, mert a csillagok tényleg lesik minden kívánságodat, és ha jól figyelsz, ezt már tavasz előtt meg is tapasztalhatod. Ne kövesd el azt a hibát, hogy arra fókuszálsz, ami még várat magára, ahelyett, hogy annak örülnél, ami most bámulatosan könnyen összejön. Minden csillag az égen úgy vigyáz most rád a háttérben, mint a hírességek testőrei. Ez azért nem is rossz, ugye?

Ezeket a csillagjegyeket nagy szerencse éri még tavasz előtt

Halak

Ez az év különösen szuper meglepetéseket tartogat számodra, a jó szériád minden bizonnyal már tavaly elkezdődött. Már az év elejétől kezdve Fortuna kegyeltjének érezheted magad, és a tavasz érkezéséig sok szép eredményt mutathatsz majd fel. Sikersorozatod azonban itt nem ér véget: a nagy szerencse bolygója, a Jupiter egészen május 10-ig állomásozik a Halak jegyében, azután pedig ősszel is visszatér, hogy esélyt adjon azon álmok megvalósítására, amik esetleg kimaradtak a tavaszi gyümölcsöző időszakban.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?

Szólj hozzá te is!

Még több Horoszkóp