Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb férj

2022. február 20.
Nehéz elhinni, hogy nem vagy rá kíváncsi, melyik csillagjegyből lesz a legjobb férj. Bizony, a horoszkóp még ezt is tudja, mi pedig megmutatjuk azt a négy csillagjegyet, akivel ígéretes házasságot köthetsz.

Felesleges lenne véka alá rejteni, hogy a személyes születési horoszkóp is nagyon sokat számít, de figyelembe véve az egyes csillagjegyekre leginkább jellemző tulajdonságokat, körvonalazódhat, hogy kikből lesz a legjobb férj. Ha egy ilyen jegyű férfi rabolta el a szívedet, nem nagyon kell aggódnod, hiszen szuper esélyekkel indultok!

horoszkóp ábra

Bika

A Bika férfiak szeretnek a családjukkal lenni, nem éreznek állandó késztetést arra, hogy kimozduljanak vagy hogy folyton vendégekkel legyen tele a ház. Nagyra értékeli a kényelmet és a nyugalmat, ha ezzel te is így vagy, nagy lehet köztetek az összhang. Kiemelten fontos számára a stabilitás és a hűség, ezért ha jól érzi magát melletted, biztos, hogy hosszú távra fog tervezni és nyugodt lehetsz, belőle lesz az egyik legjobb apuka. Makacssága néha borsot törhet az orrod alá, de ennyi minden házasságban belefér!

Rák

Nem veszel zsákbamacskát, ha egy Rák jegyű férfi lesz a párod! Érzékeny, érzéki, gondoskodó társ, akinek tényleg fontos a szerelem és az érzelmi elköteleződés! Lássuk be, ez manapság ritka kincs! Igazán családcentrikus és hagyománytisztelő, a házasságot komolyan veszi, nem csak kaland a szemében. Nem fél kimutatni, hogy mennyire szeret, ahhoz azonban, hogy biztonságban érezze magát, ezt neked is meg kell tenned, különben könnyen elbizonytalanodik.

Mérleg

Egy Mérleg jegyű férfi kedves, udvarias és kiegyensúlyozott, akivel könnyű egy hullámhosszra kerülni. Igazán megértő és támogató partner, aki számára nemcsak saját boldogulása fontos, hanem az is, hogy a társa kiteljesedjen. Mindenben számíthatsz rá, sokszor kérés nélkül is azok segítségére siet, akik fontosak neki. Remek diplomata, sosem ront ajtóstul a házba, bármit megadna azért, hogy a konfliktusok elkerüljék az otthonát. 

menyasszony és vőlegény az esküvőn

Halak

Egy Halak jegyű férjjel nehéz mellényúlni, ha egyszer beléd szeret, nem igen akar elengedni. Odaadó, mély érzésű, csupaszív társ, akinek kiemelten fontos, hogy otthonában és kapcsolataiban béke honoljon. Ha ezzel te is így vagy, tényleg remek párost alkothattok. Csodás férj és gondoskodó apa válhat belőle, arra azonban vigyázz, hogy ne taposs a lelkébe, azt nagyon zokon tudja venni!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?