Ez a 4 csillagjegy hajlamos leginkább a szomorúságra

2022. február 23.
Senki sem örül annak, ha dolgai nem az elképzelések szerint alakulnak, vannak azonban olyan csillagjegyek, amik hajlamosak beleragadni az elkeseredettségbe.

Születési horoszkópodnak köszönhetően sok dolgot megtudhatsz magadról, többek között azt is, hogy nehezebben birkózol-e meg a szomorúsággal, a levertséggel. Nem kell kétségbe esned akkor sem, ha szerepelsz ezen a listán. Ha úgy érzed, szükséged van rá, merj segítséget kérni!

Horoszkóp ábra bolygókkal és csillagjegyekkel

Rák

Erős hangulatingadozás jellemzi a csillagjegyet, de ezen nem is kell csodálkoznunk, hiszen a változékony Hold az ő uralkodó bolygója. Túlzott érzékenységének pozitív vonatkozása is van, ezzel azonban együtt jár az is, hogy időnként elhatalmasodik rajta a mélabú, sőt olykor depressziós is lehet. Hajlamos arra, hogy pesszimistán tekintsen a jövőbe, amiben nagy szerepe van kishitűségének, ám ha sikerül tudatosan odafigyelnie arra, hogy felismerje saját erősségeit (amiből rengeteg van!), könnyebben elejét veheti a hangulati katasztrófáknak.

Skorpió

Képes a legapróbb dolgok miatt is mély bánatba zuhanni, magába fordulni, és a rossz hangulatban elmerülni. Hiába próbálják felvidítani a szerettei, csak akkor jön el a pillanat arra, hogy hamvaiból újjáéledjen, ha ő maga eldöntötte azt. Előbb-utóbb összeszedi magát, és akkor kivételes gyorsasággal áll talpra, előtte azonban szüksége van arra, hogy megélje a lelki fájdalmakat.

Bak

Rendkívül céltudatos és elszánt csillagjegy, azt hihetnénk, hogy lepereg róla a sikertelenség. Ez azonban nem igaz: nagyon rosszul viseli, ha valami nem a tervei szerint alakul. Mások előtt persze nem szívesen mutatja, ha csalódott vagy szomorú, de magában sokat őrlődik, ha kudarcok érik, ami akár depresszióhoz is vezethet. Ilyenkor még jobban ráerősít, a korábbinál is több energiát fektet abba, hogy elérje a céljait, ami miatt viszont lelkifurdalása lehet, hiszen a családjától és a barátaitól kénytelen időt elvenni. Tovább rontja a helyzetet, hogy ritkán szán időt magára és a kikapcsolódásra, ami testi-lelki kimerültséghez vezethet.

Depressziós szomorú nő

Halak

A Halak csillagjegynek sokszor még indok sem kell ahhoz, hogy hatalmába kerítse a szomorúság, egyszerűen csak belecsúszik a rossz hangulatba, és nehezen sikerül kiutat találnia. A lelki sérelmeken nagyon lassan tud túllépni, vannak olyan fájdalmas emlékei, amiken éveken át is képes rágódni. 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?