Ezek a csillagjegyed legszuperebb tulajdonságai

2022. március 07.
Te tudod, hogy mik az egyes csillagjegyek erősségei? Ha a sajátodat jól ismered, ideje feltérképezni a többieket is!

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonságai, amivel képesek az őrületbe kergetni a többieket, ezek mellett azonban szép számmal akadnak olyan pozitív személyiségjegyek is, amelyekre méltán lehetnek büszkék. Ha tudod, hogy neked mik az erősségeid, az segíthet abban, hogy még jobban megismerd magad!

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Kos

A Mars bolygó által vezérelt Kos igazán harcias természetű, amihez optimista gondolkodás is párosul. Született vezető, akire szívesen hallgatnak a többiek. Jól is teszik, mert a kockázatvállalásáról is híres Kos gyorsan feltalálja magát akkor is, ha netán elhamarkodottan döntött. Legjobb tulajdonságai: optimista, kitartó, aranyérmes vezető.

Bika

A Bika érzékeny és empatikus, az állatövi jegyek közül övé az egyik legsegítőkészebb. Kiemelten fontos számára a kényelem, hogy testileg és lelkileg is jól érezze magát, ebből pedig óhatatlanul is kijut azoknak, akik körülötte élnek, vagyis mindig jó, ha van egy Bika a háznál! Legjobb tulajdonságai: hűséges, elköteleződő, segítőkész. 

Ikrek

A Merkúr bolygó uralma alatt álló Ikrek lételeme a kommunikáció, ennek köszönhetően már gyerekként megtanulja, kivel hogy lehet a leginkább szót érteni. Nagyon szeret új ismeretségeket kötni, kapcsolatait pedig ügyesen kamatoztatja. Legjobb tulajdonságai: intelligens, nyitott gondolkodású, magabiztos. 

Rák

Ez a csillagjegy szinte mindig a szívére hallgat, ami miatt lehetnek nehéz pillanatai, de biztos, hogy nem érezné jól magát a bőrében, ha racionálisan hozna döntéseket. Igazán mély érzelmei vannak, akit megszeret, annak a csillagokat is lehozná az égről. Legjobb tulajdonságai: figyelmes, gondoskodó, családcentrikus.

Oroszlán

Ennek a csillagjegynek a Nap az uralkodó bolygója, emiatt szinte minden Oroszlánnak kivételesen erős a kisugárzása és karizmatikus a személyisége. Fontos neki, hogy mit gondolnak róla a környezetében élők, ezért különösen odafigyel a megjelenésére, és arra, amit tesz. Legjobb tulajdonságai: magabiztos, nagylelkű, igényes.

Szűz

Ez a csillagjegy sokak szemében hűvösnek és érzelemmentesnek tűnik, ám ezt csak a felszínes szemlélődők gondolhatják komolyan. Neki is helyén van a szíve, csak épp nem hagyja, hogy mindenben az döntsön. Racionális és olykor kissé cinikus, aki nemcsak másokkal, de magával szemben is magasra teszi a mércét. Legjobb tulajdonságai: precíz, gyakorlatias, következetes.

Mérleg

Ennek a csillagjegynek lételeme, hogy béke és nyugalom honoljon körülötte, azért pedig, hogy ez ne csak az ő életében legyen jelen, minden tőle telhetőt megtesz. Szereti a szépet, nyitott a művészetekre, sok esetben maga is megáldott valamilyen művészi tehetséggel. Legjobb tulajdonságai: elegáns, diplomatikus, harmóniára törekvő.

Skorpió

Igazán végletes és szenvedélyes csillagjegy, aki soha nem szeretne az átlaghoz tartozni. Számára minden fekete vagy fehér, szürke nem lehet semmi! Remek emberismerő aki könnyen megtalálja másokkal a közös hangot, és az sem kihívás számára, hogy kiderítse mások féltett titkait. Legjobb tulajdonságai: szenvedélyes, intuitív, kíváncsi.

Nevető lány napszemüvegben

Nyilas

Ez a csillagjegy egyike azoknak, akik mindig meg tudják nevettetni a többieket. Pozitívan tekint a jövőbe, szeretné mindenből a legjobbat kihozni és minden helyzetben a maximumot nyújtani. Ugyanakkor tud határozott nemet mondani, emiatt ritkán hozza magát nehezen elviselhető helyzetekbe. Legjobb tulajdonságai: optimista, humoros, kalandvágyó.

Bak

Nem nagyon találhatnánk nála elszántabb és kitartóbb csillagjegyet. Szeret mindent előre eltervezni és ahhoz tartani is magát, fontos számára, hogy amit megígért, azt teljesítse is. Rendkívül korrekt és másoktól is ezt várja el, nehezen viseli a rendetlenséget és a pontatlanságot. Legjobb tulajdonságai: céltudatos, következetes, érett gondolkodású.

Vízöntő

Ő a zodiákus legkülöncebb csillagjegye, hatalmas a szabadságvágya, mind fizikai, mind lelki és szellemi értelemben. Nehezen viseli a korlátokat, cserébe viszont ő sem akar mások felett uralkodni. Remek ötletei vannak, amelyek megvalósításához néha noszogatni kell. Legjobb tulajdonságai: kreatív, bátor, született újító.

Halak

Tele van szeretettel, szíve szerint soha senkivel nem konfrontálódna, sőt nagy álma, hogy a világban is béke honoljon. Igazán segítőkész, ha tehetné, a világ összes szenvedőjével jót tenne. Csodás barát, aki bármikor kész lelki támaszt nyújtani. Örök álmodozó, akinek mindenkihez van egy kedves szava. Legjobb tulajdonságai: romantikus, odaadó, empatikus.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?