Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb főnök

2022. február 02.
Főnök és főnök között hatalmas különbségek figyelhetők meg, amiben szerepe lehet annak is, milyen csillagjegyben született, aki magasra jutott a ranglétrán. Ezek a jegyek a horoszkóp szerint született főnökök!

Nézőpont kérdése, hogy kire mondhatjuk, hogy kiváló vezető, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a beosztottjait vagy a cégtulajdonosokat kérdezzük a kvalitásairól. Ezek a csillagjegyek olyan jó főnökök, hogy a legtöbbször mindenki elismerését kivívják. Természetesen nem kizárólag a bolygóállásokon múlik, kiből lesz szuper csapatvezető, de azért a horoszkóp is sokat nyomhat a latban.

Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb főnök

Kos

Energikus, ambiciózus, buzog benne a versenyszellem. Imádja a kihívásokat, semmi nem tántoríthatja el attól, hogy a legjobbat hozza ki magából. Minden adottsága megvan hozzá, hogy remek csapatvezető váljon belőle, azokat, akik együtt dolgoznak vele, eredményesen tudja motiválni. Munkaadóinak is folyton bizonyítani akar, aki ebben nem működik együtt vele, azzal gyorsan rövidre zárja a közös munkát. Meglehetősen lobbanékony, amivel akaratlanul is megbánthat másokat.

Oroszlán

Ezt a csodás csillagjegyet nagyon sokan félreismerik és félreértik, önzőnek és törtetőnek tartják, pedig nvalójában inkább nagylelkű. Persze az igaz, hogy nem nyílik meg akárki előtt (ennél jóval büszkébb!) és nem pazarolja az idejét mindenkire, aki az útjába kerül. Személyiségéből adódóan szeretné mindig a legjobb formáját hozni és a munka terén a legszuperebb teljesítményt nyújtani, ehhez pedig egy klassz csapatot is ki tud választani, ugyanis remek motivátor.

Szűz

Egyetlen apró részlet sem kerüli el a figyelmét, és rendkívül kritikus. Ez a beosztottjaként zavaró lehet, ám ha felveszed a ritmust, és rájössz, hogy nem személyeskedésből dob vissza egy-egy munkát, kifejezetten inspiráló lehet vele dolgozni. Mindezzel egy időben kreatív és nagyon vicces csillagjegy, tényleg öröm a csapatába tartozni. Értékeli minden erőfeszítésedet és kitartásodat, döntéshelyzetekben inkább az eszére hallgat és nem a szívére.

Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb főnök

Bak

Ha egy lehengerlő Bak beosztottja vagy, időbe telhet, hogy összecsiszolódj vele és a szívedbe zárd, abban azonban biztos lehetsz, hogy a vezetőség rendkívül elégedett a teljesítményével. Nehéz nála kitartóbb és szorgalmasabb állatövi jegyet találni, mindenre odafigyel és szívósan dolgozik a kitűzött célokért. Jó kapcsolatotok alapja az lehet, ha bebizonyítod neki, hogy számíthat rád ebben a diadalmenetben. Sokak szemében érzelemmentes és munkamániára hajlamos típus, erre a következtetésre azonban általában csak a felszínes szemlélők jutnak, igenis vannak érzelmei, csak nehezebben mutatja ki másoknál.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?