Átírhatja a horoszkópodat ez az 5 kisbolygó!

2022. május 01.
Az utóbbi időben egyre több asztrológus figyel oda az aszteroidákra, azaz a kisbolygókra, amikor személyleírást, kapcsolati elemzést vagy épp jövőkép-festést készít. Nézd meg, neked mit üzennek!

A Mars és a Jupiter közötti térségben százezernél is több kisbolygó, más néven aszteroida kering, van azonban közöttük 5, amelyik különösen fontos szerepet tölt be a horoszkópban: meghatározhatja a jellemedet – és akár még az életeseményeid alakulásába is beleszólhat.

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Ha egy kicsit is járatos vagy a horoszkópok világában, tudod, hogy a számításokhoz a Nap, a Hold, a Mars, a Vénusz, az idén sokak életét feldúló Merkúr, a Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz és a Neptunusz aktuális helyzetét veszik alapul, ám az utóbbi időben egyre több asztrológus fordít figyelmet az aszteroidákra, azaz a kisbolygókra is, mivel azok is jelentőségteljes energiákat hordoznak.

Bár az aszteroidák ezrével száguldanak a Mars és a Jupiter közötti térben, közülük kiemelkedik öt, ami meghatározhatja a sorsodat és a személyiségedet is. Ezek az égitestek görög és római istennők nevét viselik, a szakértők szerint ugyanis a női energiákat szimbolizálják leginkább. Sokat árulnak el arról, miként reagálsz bizonyos élethelyzetekben, ami cseppet sem elhanyagolható szempont az önismeret mélyítése során.

Ahhoz, hogy megtudd, a te születési horoszkópodban hol helyezkednek el az egyes aszteroidák, konzultálhatsz egy jó asztrológussal vagy utánanézhetsz az online horoszkópprogramok segítségével. Mielőtt fényt derítenél rá, miként hatnak ezek a rendkívül fürge mozgású kisbolygók a személyiségedre és a sorsod alakulására, jó, ha megismered a jelentésüket.

A 4 legfontosabb kisbolygó

1. Ceres

A földművelés görög istennőjével, Démétérrel áll szoros kapcsolatban, a veszteség és a talpraállás körforgását testesíti meg. Gyakran kapcsolódnak hozzá anyai és földi energiák, leginkább arra tanít, hogyan fogadd el magadat, illetve hogy miként fogadtasd el magad másokkal olyannak, amilyen vagy.

2. Pallas

Ez az égitest az intellektust, a szellemi magasságokat jelképezi, de az erő és a káosz is hozzá kapcsolható. Leginkább azt árulja el, hogyan viszonyulsz a problémás helyzetekhez, miként reagálsz olyankor, amikor gyorsan kell döntened, és megmutatja azt is, mennyire kreatív az elméd. 

Bolygók

3. Juno

A nőket, a házasságot és a családot szimbolizálja, leginkább azt mutatja meg, mire vágysz a szíved mélyén egy boldog és tartós kapcsolatban. Neki köszönhetően megtudhatod, hogy melyek a legfőbb motivációid egy párkapcsolatban, és a szerelemmel kapcsolatos traumákról is árulkodik. 

4. Vesta

Erőteljesen kötődik egy spirituális birodalomhoz: tükröt tart eléd, hogy minél könnyebben szert tegyél az önismeretre és mélyítsd azt, illetve hogy körvonalazódjon számodra, hányadán állsz a kötődéssel, elköteleződéssel. 

5. Chiron

Kevesen tudják, pedig igaz, hogy Chiron eredetileg egy olyan kentaur volt, aki gyógyítással és mások támogatásával foglalatoskodott. Az általa képviselt aszteroida rámutat a különféle érzékenységekre, valamint arra, hogy mennyire nehezen viseled a megpróbáltatásokat. Óriási segítséget nyújt abban, hogy erős maradj, és felül tudj kerekedni az esetleges konfliktusokon.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?