Májusi horoszkóp – 2022

2022. május 01.
A következő heteket az optimizmus, a megbízhatóság és a jóindulat jellemzi.

KOS

Elsősorban a pénzügyek területén érhetsz el sikereket. Kivételesen nem a lobbanékony természeted kerül előtérbe: több esetben is megfontoltan, és nem a pillanat hevében döntesz. Anyagi szempontból ez mindenképpen előrelépés nálad. Érzelmileg is bőséget ígér ez a hónap. Vannak dolgok, amelyeket nem szeretnél a nyilvánosság elé tárni, ám a kisugárzásod mindent elárul rólad.

majus-havi-horoszkop-2022

BIKA

A Nap a te jegyedben jár, ám a születésnapod ünneplésén kívül egyéb fontos dolgok is foglalkoztatnak. Sok esetben a megszokottnál is gyakorlatiasabb lehetsz. Barátok, ismerősök gyakran keresik a társaságodat, aminek most különösen örülsz, de – a felszínes csevegésen és a szórakozáson kívül – velük jelenleg nincs közös célod. A komoly terveket kizárólag magadban szövögeted.

IKREK

A hivatásodban kedvező lehetőségekre számíthatsz. Amennyiben új főnököd van vagy lesz, vele meglepően jó, bensőséges kapcsolatot alakíthatsz ki. Látja, hogy mindent megteszel a jó együttműködés érdekében, és értékeli is ezt. Uralkodó bolygód, a Merkúr a stabilitást biztosító Bika jegyében jár, így egy sokkal nyugodtabb, kevésbé kapkodós időszakra számíthatsz.

RÁK

Amennyiben új fába vágod fejszédet, azaz új munkát keresel, vagy új ötletet szeretnél megvalósítani, a legjobb pillanatban teszed. A kreativitásod szárnyal, szinte minden azonnal sikerül. Kiemelkedő teljesítményt nyújtasz, bármilyen foglalkozást is űzöl. Párkapcsolatban nehezen oldódsz fel, de ha módotok lenne egy rövidebb utazásra, ott még te is képes lennél ellazulni.

OROSZLÁN

Teljes odaadással fordulsz a hivatásod felé, és sikeres időszak előtt is állsz. Bár az elmúlt hetekben sem lehetett okod panaszra, a valódi sikereket mostanában érheted majd el. A munkádban megbízható, szavatartó leszel – szerencsére a körülmények is kedveznek. Anyagi ügyekben azonban legyél nagyon megfontolt: ami könnyen jön, az könnyen is mehet.

SZŰZ

Házasságban, párkapcsolatban egészen fantasztikus élmények várnak rád: szeretet, szerelem és egymás megbecsülése. A régi kapcsolatokban is olyan érzésed lehet, mintha minden most indulna, tele reménnyel. Általánosságban, erkölcsi kérdésekben magas szinten kommunikálsz. Talán még tanácsot is kérnek tőled olyanok, akik kevesebb tapasztalattal rendelkeznek.

MÉRLEG

Itt a lehetőség, ha megújulásra vágysz. Főleg a személyiséged finomodhat, de a tavasz és a közelgő nyár a fantáziádat is megmozgatja. Egy új frizura vagy néhány trendi ruhadarab feldobhatja a hangulatodat. Ha egyedülálló vagy, könnyen lehet, hogy egy munkahelyi ismeretség egyre fontosabbá válik számodra. A napi munka most örömmel tölt el, talán ezért is vagy nyitott a kolléga közeledésére.

SKORPIÓ

Lehetőséget kapsz, hogy valami komoly dologgal a nyilvánosság elé lépj. A párkapcsolatodban pedig te lehetsz az, aki okos tanácsokkal látja el a másikat: felhívod társad figyelmét, mennyire fontos az alapos tervezés. Előremutató gondolataidnak nagy sikere lehet. Ha egyedülálló vagy, könnyen eláraszthatnak az érzelmeket, úgy érzed, legszívesebben magadhoz ölelnéd az egész világot.

NYILAS

A kezdeti lelkesedésed néhány nap múlva lankadni kezd – legalább kicsit kifújod magad. Szívesen választod most az otthonod kényelmét. Ez persze nem lustaságot jelent, sokkal inkább a feltöltődést szolgálja. Olvasással, könnyű sporttal hamar a régi optimista, kihívásokat kereső éned kerülhet előtérbe. Anyagi területen komoly javulást tapasztalhatsz, várhatóan egy új helyről számíthatsz stabil jövedelemre.

BAK

Sokat jelentenek az új ismeretségek. Számos olyan kapcsolatot alakíthatsz ki, amelyeknél a közös érdeklődés mellett a közös értékek tisztelete is összetart. Aki a Bak jegyében született, nagyon fontosnak tartja a tradíciókat. Mostanában több lehetőséged adódik, hogy nemcsak szóban, hanem tettekben – mondjuk egy új projekttel – is valamilyen hagyományt felkarolhass.

VÍZÖNTŐ

Még mindig a születési jegyedben jár az egyik sorsbolygó, a Szaturnusz, amelyet az asztrológiai hagyomány a Vízöntő uraként is tisztel. Sokszor csak a Szaturnusz akadályozó hatásáról hallunk, azonban neked pont az ellenkezőjét hozza el: stabilizálja az életkörülményeidet és erősíti a tudatosságodat, az elért sikereket pedig anyagi javakká is változtathatja.

HALAK

Összességében négy égitest jár jelenleg a születési jegyedben. Mozgalmas, hasznos, kellemes, sok esetben boldog időszak áll előtted. A Vénusz a szeretetet, jóindulatot hozza, a Mars az érzelmeidet teszi áradóvá. A Jupiter, a jó sors bolygója könnyebbé teszi számodra az életet, a Neptunusz pedig – mint a Halak jegy uralkodó bolygója –, abban segít, hogy valóban önmagad légy.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!