Ezt a 4 csillagjegyet nagy szerencse éri májusban!

2022. május 02.
Igazán ígéretes változásokat tartogat ez a hónap sokaknak, ami azt jelenti, hogy valóra vált kívánságokból nem lesz hiány. Mutatjuk, kik örülhetnek legjobban a horoszkóp szerint.

A bolygóállások szerint május lesz 2022 egyik legszerencsésebb hónapja (de ne aggódj, marad még későbbre is szerencsés hónap, szintén tele remek lehetőségekkel), főleg négy kiválasztott csillagjegy számára. Vajon te köztük vagy?

Négylevelű szerencsehozó lóhere

Kos

Ha hosszabb ideje cipelsz magaddal nyomasztó terheket, májusban lehetőséget kapsz rá, hogy végre megszabadulj azoktól, és könnyed léptekkel haladj a számodra kijelölt úton. Ez óriási felszabadulást hoz a mindennapjaidba, aminek nagy szükségét érezted, hiszen az utóbbi időben csak visszafogtak, hátráltattak, és nem tudtad megmutatni a világnak az igazi Kos-énedet. Eljött tehát a te időd, végre szárnyalhatsz, és sokkal, de sokkal jobban érezheted magad a bőrödben.

Mérleg

A Mérleg jegyűek többsége az utóbbi időben úgy érezhette, hogy kapcsolatai nem működnek olyan olajozottan, mint korábban: ez a barátságokra, a munkakapcsolatokra, de még a szerelemre is igaz, májusban azonban végre pozitív változás jöhet. Májustól kezdve nem fogod magad úgy érezni, mintha eltévedtél volna, minden a helyére kerül, és végre megvalósul, amire vágytál: újra hatalmába kerít az összetartozás érzése, ami számodra kiemelten fontos.

Skorpió

Egész évben érezhetted, most pedig ki is csúcsosodik majd, hogy a kedvező változások váratlanul csöppennek az életedbe: van, aki látszólag véletlenül talál rá egy remek munkalehetőségre, más szerelemre talál, de az sem ritka, hogy új barát toppan az életedbe a semmiből. Tudjuk jól, hogy alapvetően a stabilitásra hajtasz, és nem kenyered a kapkodás, a bolygóknak köszönhetően viszont egyre inkább élvezheted most ezeket a váratlan meglepetéseket, májusban is számíthatsz az égiekre.

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Nyilas

Májusban eljön az idő, hogy begyógyuljanak a családtagjaid okozta sebek, és enyhüljenek azok a lelki fájdalmak, amelyeket azok miatt érzel, akikben csalódtál. Végre sikerülhet túllépned ezeken, és a harag helyett elengedést, megkönnyebbülést érezned. Ebben a hónapban olyan embereket és lehetőségeket sodorhat az utadba az élet, akik fontos szerepet játszanak abban, hogy magadra találj, és tartalmas kapcsolat szövődjön köztetek. Arra is nagy esély van, hogy a munkahelyeden kapsz olyan lehetőséget, amiről eddig csak álmodozni mertél.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?