Ez a 3 csillagjegy csodás júniusra számíthat

2022. május 31.
A májusi csillagállások nem mindenkivel voltak kegyesek, júniusban azonban egy kicsit mindannyian fellélegezhetünk. Ezt a 3 csillagjegyet pedig különösen nagy szerencse éri!

Bár sokaknak jót hozott, voltak, akik több megpróbáltatással találták szembe magukat májusban: úgy érezhették, hogy kicsúszott a kezükből az irányítás, érzelmileg és fizikailag pedig kimerültség nehezedhetett rájuk. Arról nem is beszélve, hogy a döntések meghozatala is lassabban mehetett a megszokottnál, ami próbára tehette a türelmüket. Őket júniusban kárpótolják a csillagok, a horoszkóp szerint ugyanis a pénzügyek és a szerelem terén is kedvező fordulatok várnak rájuk, főleg akkor, ha az alábbi csillagjegyekben születtek.

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Kos

Ő tipikusan azok közé tartozik, akik nehézségekkel kerültek szembe májusban, a nyár első hónapjában viszont csodás lehetőségek pottyanhatnak az ölébe! Fortuna vitathatatlanul a kegyeibe fogadja júniusban, aminek hatását leginkább anyagi fronton érezheti: váratlan előléptetés, jutalom ütheti a markát, de az sem kizárt, hogy egy remek ötletének köszönhetően üti meg a főnyereményt. Az egyetlen, amire vigyáznia kell, hogy ne kerüljön feleslegesen összetűzésbe a családtagjaival: ha tud uralkodni a mások szemében sokszor kiábrándító lobbanékonyságán, ezt is megelőzheti!

Ikrek

Ez a csillagjegy, aki nem mellesleg a szülinapját is mostanában ünnepli, igazán elemében érezheti magát: míg eddig csak enyhe szellő fújdogálta a vitorláját, most hatalmas erejű, segítő szelet foghat be, ami rég várt előrelépést hozhat azokon az életterületeken, ahol már egy ideje idegőrlőnek tűnt az elakadás. Minden jel arra utal tehát, hogy idén az égiektől is kap valamilyen kedves ajándékot a születésnapjára! Lenyűgöző új lehetőségek nyílnak meg előtte, és a szerencséjének köszönhetően akár még valamilyen szuper nyereményre is szert tehet. Ugyanakkor korábbi erőfeszítései is megtérülnek, mind a munkában, mind a magánéletben!

Jackpot neon felirat

Oroszlán

Ha őt kérdeznénk, biztos nem mondaná, hogy az év első felében minden lépését Fortuna kísérte: sokkal inkább egy hullámvasútra hasonlítottak az eddigi hónapok eseményei, júniusban azonban úgy tűnik, egy kicsit végre megpihenhet, és saját magára koncentrálhat (erre vajmi kevés ideje jutott mostanság). Ennek meg is lesz a gyümölcse: az Oroszlán visszanyeri híres-neves erejét és a lelkesedését, miközben a környezetében élőkkel is könnyebben megtalálja a közös hangot. Munkahelyén kellemes meglepetések várják, szerelmi élete pedig felér egy egzotikus utazással!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?