Ezt a 4 csillagjegyet könnyű megvezetni

2022. május 23.
Vannak bizonyos csillagjegyek, akik mindenkiről jót feltételeznek, pedig időnként jobban tennék, ha kicsit gyanakvóbbak lennének. Akkor talán kevesebbszer csalnák őket kelepcébe!

Akár hiszed, akár nem, a horoszkóp szerint megfigyelhető, hogy bizonyos csillagjegyeket az átlagnál könnyebb becsapni, és sajnos nem ritka az sem, hogy életük során többször is belefutnak ebbe a problémába: újra és újra bizalmat szavaznak azoknak, akiknek nem kellene, már csak azért sem, mert sokan csak az alkalomra várnak, hogy az orruknál fogva vezethessék őket. Nézd meg, melyik az a 4 csillagjegy, amelyik hiszékenyebb a többieknél!

A 12 csillagjegy

Ikrek

Ő az, aki szíve szerint mindenkinek a barátja lenne, az sem zavarja különösebben, ha kapcsolatainak csak a mennyisége nagy, a minősége viszont nem túl jó. Alapvetően mindenkivel barátságos, nyitott és közvetlen, szent meggyőződése, hogy mások is így állnak a többiekhez, pedig ez sajnos nem igaz. Az Ikrekre gyakran mondják, hogy örök gyerek, ezt támasztja alá az is, hogy nehezen tanul a saját kárából: hiába üti meg a bokáját azért, mert senkiről sem feltételez rosszat, nem válik gyanakvóbbá, távolságtartóbbá. Hozzá kell tennünk, hogy ha így lenne, nem is lenne igazi önmaga!

Rák

Ő is gyakran elköveti azt a hibát, hogy senkiről sem feltételez rosszat és túl empatikus, aztán amikor beigazolódik, hogy jobb lett volna kicsit óvatosabbnak lennie, elképesztően megbántódik. A csalódottságán és lelki fájdalmán túl az a szomorú az egészben, hogy nem azt a következtetést vonja le a történtekből, hogy legközelebb jobb lenne gyanakvóbbnak lennie, hanem csak arra emlékszik, milyen szomorúságot okozott neki az, hogy mások kihasználták, félrevezették. Egyáltalán nem haragtartó vagy bosszúálló típus, sokszor még akkor is magában keresi a hibát, ha mások miatt érte sérelem.

Mérleg

Nem véletlenül tartják úgy, hogy a Mérleg a legjobb diplomata, akinek legfőbb missziója, hogy a saját és mások életében is rendet teremtsen, elsimítsa a konfliktusokat és az indulatokat. Amikor ezen munkálkodik, gyakran megfeledkezik arról, hogy nem mindenkinek (sőt, csak igen keveseknek!) életcélja ugyanez, ezért igen sokszor érhetik kellemetlen meglepetések. Nem szereti a vitát és a veszekedést, ezért még akkor is kerüli ezeket, ha tudja, hogy neki van igaza: inkább csendben levonja a következtetéseket, és nagyokat sóhajtva megállapítja, milyen rossz irányba halad a világ.

Gyanakvó pár

Halak

A Halakat tengermély érzelmekkel áldották meg az égiek, emiatt könnyen a bizalmába fogad másokat, és olyanok előtt is gyorsan megnyílik, akikkel jobb lenne vigyázni. Ráadásul mindig és mindenkivel hosszú távra tervez, szinte nem is számol azzal az eshetőséggel, hogy egy ismeretség vagy egy kapcsolat rossz véget is érhet – és nem feltétlenül szól a kölcsönösségről. Naivitását gyakran kihasználják, ő azonban még akkor is képes ragaszkodni ahhoz, aki becsapta, ha a napnál is világosabb, hogy mindenkinek az lenne a jobb, ha elválnának útjaik.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?