Ilyen változásokat hoz a szerelmi életedbe a Vénusz bolygó

2022. május 12.
A Vénusz a szerelem, az érzelmek, a gyengédség és a nőiesség bolygója, ami sok kellemes meglepetést tartogat még 2022-re.

A Vénusz gyors mozgású bolygónak számít, ami azt jelenti, hogy nem tölt túl sok időt egy-egy csillagjegyben. Hatását legerősebben annak a csillagjegynek a szülöttjei érezhetik, amelyik épp vendégül látja a szerelem bolygóját, de mozgása mindenkire hatással van, ezért jó ha tudod, mire számíthatsz. Mutatjuk, mely csillagjegyeket keresi fel még idén a Vénusz bolygó!

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Május 23 – Június 18: Vénusz a Kosban

Egész biztosan megérzed a Vénusz hatását, kedvező változásokat hoz ugyanis a kapcsolataidba. Szívmelengető meglepetésekben és sokatmondó találkozásokban lehet részed!

Június 18 – július 13: Vénusz a Bikában

A Bika jegyben a Vénusz remekül érzi magát, a jegy szülötteit pedig különösen romantikussá teszi. Ebben az időszakban a hirtelen változásokat hozó Uránusz is kapcsolatba lép itt a szerelem bolygójával, aminek köszönhetően szinte az öledbe hullhat a boldogság!

Július 13 – augusztus 7: Vénusz az Ikrekben

Amikor a Vénusz az Ikrekben jár, olyan szenvedélyes flörtöket, örömteli kapcsolatokat hozhat magával mindenki számára, amire hosszú ideig emlékezni fognak a felek. Hatása különösen erősen érvényesül azoknál, akiknek Ikrek az aszcendense!

Augusztus 7 – augusztus 31: Vénusz a Rákban

Másokat is, de az alapvetően szentimentális és csupaszív Rák jegyűeket biztos, hogy még érzelmesebbé teszi a Vénusz! Azok, akiknek foglalt a szíve, elmélyíthetik a kapcsolatukat és igazán klassz napoknak néznek elébe, akik pedig keresik a párjukat, rálelhetnek arra, akire várnak!

Augusztus 31 – szeptember 24: Vénusz az Oroszlánban

Az Oroszlán számára szívügyek terén ez lehet az év legszerencsésebb időszaka! Mivel a Plútó is erőteljesen kifejti a hatását ebben a periódusban a jegy szülöttjeire, akár sorsfordító, életre szóló találkozásokra is sor kerülhet!

Szeptember 24 – október 18: Vénusz a Szűzben

Az amúgy racionális, minden apró részletre ügyelő Szűz ezekben a hetekben a fellegekben járhat. Ő és a többi csillagjegy is sokszor meglepődhet saját magán: megeshet, hogy gondolkodás nélkül tesz bizonyos lépéseket, pont mint egy szerelmes tini!

Szívet magasba emelő kéz

Október 18 – November 11: Vénusz a Mérlegben

A Vénusz ezekben a hetekben abban lesz segítségedre, hogy tisztábban láss szerelmi téren. Ha vannak megoldandó feladatok, kérdéses kimenetelű kapcsolatok, szinte biztos lehetsz benne, hogy a szerelem bolygója segít majd, hogy végre billenjen valamilyen irányba a mérleg nyelve!

November 11 – december 5: Vénusz a Skorpióban

Ennél jobb helyet el sem tudunk képzelni a Vénusznak ebben az időszakban! Csodás hatását főleg azok a Skorpiók érezhetik, akiknek a születésnapja is mostanra esik! A szenvedélyes csillagjegyen most a romantika is eluralkodik, vonzereje pedig megsokszorozódik!

December 5 – december 29: Vénusz a Nyilasban

A Nyilasban járó Vénusz kiegyensúlyozottságot hoz a kapcsolatokba és erősíti a bizalmat. A se veled, se nélküled kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek, eldőlhet végre, hogy melyik alternatívát választják az érintettek.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?