Júniusi horoszkóp – 2022

2022. június 01.
Büszkeség, szépség és megbízhatóság. Ezeket a tulajdonságokat birtoklod a nyáron.

KOS

Uralkodó bolygód, a Mars megérkezett a születési jegyedbe – az energiaszinted megnövekszik. A nyári meleg ellenére nagy kedvvel próbálsz ki különféle sportokat. Kevésbé szereted a vizes örömöket, sokkal inkább a futás vagy a gyors gyaloglás a kedvedre való. A nagy szerencse képviselője, a Jupiter is téged segít, és egy évig a pártodat fogja. Emberségből jelesre vizsgázol általa.

BIKA

A szépségért, szeretetért felelős Vénusz, amely éppenséggel uralkodó bolygód, a születési jegyedben folytatja útját, és legalább a nyár közepéig biztosítja a vonzerődet. Használj ki minden ragyogó, örömteli pillanatot. Lesz módod pihenni, kicsit lustálkodni is. Ha csak néhány hét múlva mehetsz szabadságra, az sem okoz problémát: több kedvező lehetőség adódik a munkádban, ahol bebizonyíthatod a rátermettségedet.

juniusi-horoszkop

IKREK

Még van idő megünnepelni a születésnapodat. A szervezés, ha neked kell elvégezni, némi feszültséget okozhat. Tedd félre egy-két napra a problémákat, és meglátod, ha tiszta fejjel kezeled őket, könnyebben megtalálod a megoldást. Az anyagiakkal kapcsolatos döntéseket inkább told el a hónap végére. A nyári hónapok új ismeretségeket hozhatnak, olyan embereket ismersz meg, akik nagy hatással lesznek rád. Olyan leszel, mint akit kicseréltek.

RÁK

A nyári napfordulóval eljön a te időd. Általában az érzelmeid vezérelnek, és most is mély érzéssel közeledsz mások problémái felé, ugyanakkor okosan, céltudatosan irányítod az eseményeket. Bármi is a hivatásod, a nyári hónapokban megszámlálhatatlan lehetőség kerül az utadba. Onnan érkezhet baráti támogatás, ahonnan egyáltalán nem számítasz rá. Külfölddel kapcsolatban is jó hírt kapsz.

OROSZLÁN

Feltehetően mélyebben kell a pénztárcádba nyúlnod – építkezés, tatarozás, bútorcsere, azaz az otthonoddal kapcsolatos költségek és feladatok várnak rád. Ugyanakkor a hivatásodban nagyon jól alakul a helyzet, még új pozícióval is megkereshetnek. Elsősorban azért esik rád a választás, mert a feletteseid bíznak a becsületességedben. A születésnapodat magabiztosan, kiegyensúlyozottan várod.

SZŰZ

Rendkívül racionális jegyként most úgy érezheted magad, mintha tréfálnának veled. Ahogy egyre múlnak a nyári hetek, egyre többet álmodozol, fantáziálsz. Az életnek egy olyan oldalát is megismerheted, amely teljesen új a számodra. Elképzelhető, hogy naplóírásra adod a fejedet – érdekes és romantikus elfoglaltság. Nemcsak akkor találod izgalmasnak, amikor írod, hanem amikor később elolvasod.

MÉRLEG

Te vagy az, aki pár nélkül szinte elképzelhetetlennek tartja az életet. Valóban szükséged van a másik feledre. Ezen a nyáron lehet, hogy valakitől megválsz, de egy percig se búslakodj. Különleges helyről, váratlanul érkezik valaki, aki talán még az igazi is lehet. Emberszereteted is kimutathatod, bőven lesz alkalmad segíteni bajba jutottakon. Elismerésben is részed lehet.

SKORPIÓ

Imádod, ha újabb és újabb embereket bolondíthatsz magadba. Páratlan vonzerővel rendelkezel. A születési jegyed hagyomány szerinti ura, a Mars most a pénzszerzésben támogat. Igazán jó hangulat kerít hatalmába, a kapcsolataid rendben működnek. Könnyen elképzelhető, hogy a meglévő párkapcsolatból egy kicsit, legalább egy flört erejéig kikacsintasz. Csak az izgalom kedvéért.

NYILAS

Fantasztikus ötleteid támadnak. Jelenleg a lakberendezés területén jeleskedsz, mivel a képzeletet élénkítő Neptunusz az otthonod területét érinti. Néha elég csak egy-két kisebb, új tárgy vagy bútor odébb helyezése, te máris elégedett leszel. A nyár melege nem csak a hőmérő higanyszálát emeli: valaki felé egyre szenvedélyesebb, egyre csak forrósodó érzésekkel fordulsz.

BAK

A születési jegyedben hosszú éveket töltött a leglassúbb égitest, a Plútó. Rosszindulatúnak tartja az asztrológia hagyománya, de te tudod, hogy minden rosszban van valami jó. Esetedben a személyiség teljes átalakulását hozta. Most, hogy már a Bak jegy vége felé halad, érezheted, hogy ha jól hasznosítod az elmúlt időszak tapasztalatait, sokkal jobb ember válhat belőled. Itt az idő, hogy élvezd.

VÍZÖNTŐ

Nagyon sokat jelentenek a kapcsolataid ­– főleg szomszédokra, új ismerősökre gondolunk. Olyan hetek következnek, amikor szinte mindenkitől tanulhatsz valami újat. Nehezen fogadsz el tanácsot, szeretsz a magad feje után menni, de a nyári hónapokban minden külső impulzus aranyat ér. Sokat jelent a családod is. Nem lehetetlen az sem, hogy bővül a létszám.

HALAK

A legjobb időtöltés, ha a székhelyedet átteszed a természetbe. Lehet vízpart, erdő, de ha egy kis kert vagy egy park van a közelben, az is megfelel. A lényeg, hogy sok időt tölts friss levegőn. Még a laptopodat is magaddal viheted, élmény lesz számodra, hogy a szabad ég alatt végzed el a feladataidat. A nyár egyik pozitív hozadéka, hogy jelentősen javul az anyagi helyzeted.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvass tovább!