Ennek a 8 csillagjegynek szerelmet hoz a nyár

2022. május 29.
Azokat, akik az elmúlt évben hiába vártak az igazira vagy a magánéletük csak a zűrökről szólt, 2022 nyarán végre kárpótolhatják a csillagok!

Semmi kétség nem fér hozzá, a szerelemhez két ember kell, rajtuk kívül azonban fontos szerep jut a bolygóknak is! Ezen a nyáron egészen sok csillagjegy érezheti úgy, hogy az égiek a tenyerükön hordozzák: a horoszkóp szerint sok tartós kapcsolat szövődik, de annak sem lesz oka panaszra, aki nem tervez hosszú távra, és inkább csak szenvedélyt keres. Nézzük, kik lesznek a legszerencsésebbek!

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Kos

A szingli Kosok nagy eséllyel találnak maguknak olyan társat, akivel szilárd alapokon nyugvó kapcsolatot alakíthatnak ki, az sem kizárt, hogy a nagy ő sétál be az életükbe ezen a nyáron. Azok a Kosok, akiknek foglalt a szíve, konfliktusba keveredhetnek a párjukkal, a probléma megoldása azonban megerősíti a kapcsolatukat!

Bika

Az asztrológusok szerint a Bika jegyűek az év felétől, azaz júniustól remek periódusra számíthatnak, szerelmi téren pedig több váratlan találkozásban lehet részük. Azok a Bikák, akik már megtalálták a másik felüket, szintén szerencsésnek érezhetik magukat, partnerük ugyanis minden téren maximálisan támogatja őket!

Ikrek

Bár az Ikrek nem tartozik azok közé a csillagjegyek közé, akik gyerekkoruk óta vágynak az esküvőre és a családalapításra, ha most úgy érzik, hogy készen állnak erre és itt az idő új fejezetet nyitni, jó hírünk van: az égiek mindent megtesznek azért, hogy rátaláljanak arra, akit keresnek! A már foglalt Ikrek harmóniára, kiegyensúlyozottságra számíthat.

Rák

A csillagok az érzelmes Rák jegyűeknek az első negyedévre ígértek kedvező fordulatokat, azoknak, akik úgy érzik, hogy lemaradtak erről, az év második felében adódik lehetőség arra, hogy szerelembe essenek. A párban élő Rákok számára is klassz időszak veszi kezdetét, legtöbbjük kapcsolatában mélyül a szerelem és az egymás iránti tisztelet.

Szűz

Januárban a Szaturnusz nem bánt kesztyűs kézzel a Szűz szülöttekkel, nyáron azonban sokkal gondtalanabb időszak veszi kezdetét. A társra vágyó Szűz jegyűek rálelhetnek az igazira, sokan számíthatnak lánykérésre, eljegyzésre is. Összességében azt mondhatjuk, hogy a kezdeti nehézségek után végre jó dolgokra számíthatnak a Szüzek.

Neon szív

Mérleg

A Vénusz uralta Mérleg csillagjegy sok szép élményt gyűjthet idén nyáron: amellett, hogy izgalmas kapcsolatok születhetnek, ha vágyik rá, megtalálhatja a másik felét is. Nem kizárt, hogy hamarosan esküvőre is készülhet! A már házasságban élő Mérlegek számára is szép időszak veszi kezdetét, aki netán elveszítette volna, újra rátalálhat a harmóniára.

Skorpió

A nyár elejétől kezdődően megnő a Skorpió esélye arra, hogy párra leljen, vagy ha csak kalandokat keres, találkozzon azzal, akivel szenvedélyes légyottokat szervezhet. A már foglalt Skorpiók feje felett viharfelhők gyülekezhetnek június eleje-közepe táján, a helyzet azonban nem olyan tragikus, mint ahogy látszik: közös megértéssel és odafigyeléssel könnyen áthidalható!

Halak

A Halak abban a szerencsés helyzetben van, hogy egész nyáron belefuthat abba, akire vágyik, sokszor épp olyan helyen, ahol erre a legkevésbé számítana. Az a Halak, aki már kapcsolatban él, számíthat némi bonyodalomra és összezördülésre, a megoldás kulcsa az, hogy ne vágjon partnere fejéhez meggondolatlanságokat és tudatosan kerülje a felesleges vitákat, veszekedéseket!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?