A te csillagjegyednek mit tartogat a júniusi telihold?

2022. június 10.
Teliholdra 28 naponként kerül sor, a hatását azonban már 48 órával előtte és még 48 órával utána is érezhetjük. Nézd meg, hogy rád miként hat a júniusi telihold!

Aki érzékenyebb, annak akár több életterületére is hatással lehet a telihold: alvászavart és hangulatváltozást eredményezhet, ám az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp holdtöltekor dönt úgy, hogy itt az ideje megszületni. Idén júniusban 14-ére esik a telihold, és a Nyilas jegyében jár majd a Hold, ami minden csillagjegyre hatással lesz. Most megtudhatod, hogyan!

Nyilas csillagjegy

Téved, aki azt gondolja, hogy a telihold csak annak a csillagjegynek (jelen esetben a Nyilas) szülötteire gyakorol hatást, amelyikben tartózkodik: elsősorban azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak mindenki saját állatövi jegyének jellemzőivel. Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy tökéletes alkalmat szolgáltat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére, fényes ragyogása pedig jó alkalom arra is, hogy megvilágítson bizonyos rejtett dolgokat, és ha máskor nem, legalább ilyenkor tisztán lássunk. De nézzük, mit is jelent csillagjegyedre nézve a Nyilasban kiteljesedő Hold!

Kos

A Nyilas jegyében járó telihold kiváló alkalmat szolgáltat arra, hogy átgondold a jövőre vonatkozó terveidet és kijelöld magadnak azt az utat, amin határozott léptekkel haladhatsz előre. Nemcsak mentálisan, de fizikailag is remek formában leszel, ezen a téren is a magasba törhetsz, könnyen lehet, hogy rekordokat döntesz meg. Ha nem is a világcsúcsot szárnyalod túl egy-egy sportágban, a saját teljesítményedet biztos, hogy sikerül megsokszoroznod!

Bika

Ebben az időszakban különösen megnő az igényed arra, hogy rendet tegyél magad körül és pontot tegyél azoknak az ügyeknek a végére, amelyek már régebb óta húzódnak vagy különösen kényelmetlenek számodra. Az égiek most a te malmodra hajtják a vizet, segítenek, hogy hatékonyan és gyorsan megoldd ezeket a gondokat, fontos azonban, hogy te is odatedd magad, ne hagyd, hogy lerázzanak vagy eltereljék a figyelmedet a céljaidról!

Ikrek

Talán magad is meglepődsz azon, milyen kedvesség és optimizmus leng körül ezekben a napokban, amikor a telihold a Nyilas jegyében vendégeskedik! Tökéletes időpont ez arra, hogy békét köss, ha valakivel konfliktus vagy valamilyen félreértés árnyékolja be a kapcsolatotokat. Ha valakitől szívességet kell kérned, jó, ha mostanra időzíted, de azon se lepődj meg, ha mások állnak elő kérésekkel, amiket csak te tudsz teljesíteni! Használd ki, hogy ezek a napok a korrektségről szólnak!

Rák

Úgy érezheted, hogy a kelleténél nyüzsgőbb, zajosabb körülötted a világ és mindenki rohan valahová. Neked ez a tempó túl gyors és kimerítő, sokkal inkább csendre és nyugalomra vágysz. Ezt alapvetően is nehezen viseled, a bajt pedig tetézi, ha túl nagy jelentőséget tulajdonítasz mások véleményének és a közhelyes elvárásoknak. Ne bonyolítsd túl a saját helyzetedet! Vigyázz magadra, mert a fokozott stresszre érzékenyen reagál a szervezeted!

Oroszlán

A Nyilasban lévő telihold csodás pillanatokat tartogat a szerelemben: új ismeretségeket köthetsz, kedvedre flörtölhetsz, és ha úgy akarod, szenvedélyes kalandokban lehet részed. Ha magányos vagy és társra vágysz, érdemes most nyitott szemmel járnod, ki tudja, talán épp most figyeltek fel egymásra valakivel, aki fontos részévé válhat az életednek! Ha kapcsolatban élsz, felidézhetitek a kezdeti lángolást, boldog perceket szerezve egymásnak!

Szűz

Sok energiád lesz ezekben a napokban, ahhoz azonban, hogy a javadra fordítsd ezt az ígéretes időszakot, fontos, hogy pontosan tudd, mit akarsz, és ne haszontalan dolgokra pazarold el az erődet és tudásodat. Legjobb, ha a munkában próbálod kamatoztatni a pluszenergiát, játszi könnyedséggel haladhatsz a feladataiddal és szuper ötletek pattanhatnak ki a fejedből. Vitáktól, veszekedésektől nem nagyon kell tartanod, érzelmileg stabil napoknak nézel elébe.

Mérleg

Könnyen lehet, hogy ebben a pár napban azt gondolod, bárcsak mindig a Nyilasban járna a telihold! A dolgaid nagyszerűen alakulnak, könnyen szót értesz másokkal, a félreértések messziről elkerülnek. Nemcsak a jelenben érzed magad csodásan, hanem minden jel arra utal, hogy a jövőben is pozitív dolgok várnak rád! Ígéretes társulások, együttműködések jöhetnek létre, munkában, barátságban, szerelemben egyaránt. Nagyon jó dolog most Mérlegnek lenni!

Skorpió

Álmaid megvalósítására többet költhetsz a megszokottnál, anyagi helyzeted azonban egészen stabilnak tekinthető, így nem érzed meg különösebben a nagyobb kiadásokat sem. Sőt, extra jó hír, hogy váratlanul pénz állhat a házhoz, valamilyen pluszmunkának köszönhető (az sem kizársz, hogy nyersz valamit, de nagyobb az esély, hogy munkával teszel szert nem várt bevételre). Tudtad, hogy a te csillagjegyednek különösen ajánlott Nyilasban járó teliholdnál parfümöt választani?

Júniusi telihold

Nyilas

Mit is mondhatnánk: a telihold épp a te jegyedben állomásozik, ami megsokszorozza az energiáidat, ugyanakkor megfontolttá is tesz, nem hagyja, hogy gondolkodás nélkül ugrálj erre-arra. Munkafronton is rendeződni látszanak a dolgok, stabilabbá, kiszámíthatóbbá válik a helyzeted. Fontos, hogy a sok tennivaló mellett ne feledkezz meg magadról, pihenj, olvass, nézz meg egy jó filmet, jelentkezz be masszázsra vagy jógázz, a lényeg, hogy jusson időd a befele figyelésre!

Bak

Itt volt az ideje egy kis lassításnak, a júniusi telihold pedig tökéletes alkalmat szolgáltat arra, hogy behúzd a féket. Nem kell folyton küzdened és másoknak (vagy magadnak) bizonyítani, dőlj végre hátra! Nem szégyen nemet mondani egy-egy feladatra vagy kérésre: nem kell mindennek eleget tenned, ha nem érzel hozzá erőt vagy kedvet! Ne feledd, ahhoz is erő kell, hogy valamire nemet mondj, abszolút nem a gyengeség jele a visszautasítás!

Vízöntő

Amikor a telihold a Nyilasban ragyog fel, Vízöntőként még szélesebb lehet a mosolyod és még ragályosabb lehet a vidámságod, az optimizmusod. Ha netán lennének elakadások, megoldásra váró helyzetek a kapcsolataidban (kollégákkal, barátokkal, családtagokkal vagy szerelmi téren), ragadd meg az alkalmat és próbáld meg elsimítani a gyűrődéseket! Kedvességed, amivel most lenyűgözheted a környezetedet, mindenképp megtérül a jövőben, ezért különösen jó, ha figyelmes vagy a többiekkel!

Halak

A munkahelyeden akkor éred el a legnagyobb sikereket, ha tiszta lapokkal játszol és magadat adod. Nincs szükség taktikázásra és furmányos tervek szövögetésére, ezekkel tényleg csak ronthatsz a helyzeten, ráadásul nem is vagy túl jó az ármánykodásban (de ezt cseppet se bánd!) Jobb, ha a nagyobb kiadásokat későbbre halasztod, a Nyilasban járó telihold a Halaknak nem annyira jó időszak a költekezésre. Saját magadat azért meglepheted valami aprósággal, ez nagyon jól fog esni!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?