Ennek a 4 csillagjegynek mindig van oka a boldogságra

2022. június 19.
Történjen bármi, az ő arcukról szinte lehetetlen letörölni a mosolyt!

Ne gondold, hogy ennek a 4 csillagjegynek azért van szinte mindig oka az örömre, mert az égiek különösen kegyesek hozzájuk! Velük is történnek kevésbé jó dolgok, ám pozitív életszemléletüknek és optimizmusuknak köszönhetően könnyebben átlendülnek a mélypontokon és akkor is derűsen tekintenek a jövőre, ha nem épp a legjobbak a fejük felett lévő bolygóállások.

A 12 csillagjegy

Kos

Nem ritka, hogy a Kos tulajdonságait félreértik: energiával teli, eltökélt, makacs és lobbanékony csillagjegy, ezért sokszor úgy tűnhet, hogy az élete egy merő káosz tele stresszel, ez azonban nem így van. Nagyon is elszánt, és pontosan tudja, mit akar. Ha valami nem úgy történik, ahogy azt elképzelte, egy pillanat alatt dühbe gurul, ez a belső vihar azonban ahogy jött, úgy el is múlik, vagyis sosem mérgelődik hosszan és a haragtartás sem jellemző rá! Boldogságának titka tehát épp az impulzivitása!

Oroszlán

Az Oroszlán az egyik legéletigenlőbb csillagjegy, aki az útjába kerülő problémákra igyekszik kihívásként tekinteni. Amit sikerül megoldania, még akkor is, ha csak apró-cseprő dolgokról van szó, arra igazi győzelemként tekint, ami mindig okot szolgáltat az ünneplésre! Minél komplikáltabb egy feladat, annál jobb alkalom adódik számára arra, hogy megmutassa a világnak, mire képes, az pedig, hogy mások elismerően néznek rá, a lehető legnagyobb ajándék egy Oroszlánnak!

Nyilas

Örök optimista, aki minden élethelyzetben igyekszik megőrizni pozitív hozzáállását. Ez persze nem azt jelenti, hogy teljesen érzelemmentes és nem érintik meg a rossz dolgok: ő is tudja pontosan, hogy mit jelent a csalódottság vagy a szomorúság, arra azonban tudatosan odafigyel, hogy a borús gondolatok ne temessék maguk alá. Valahogy ösztönösen tudja, hogy a legnagyobb vihar után is felragyog a nap, ez pedig hatalmas erőt ad neki a kitartáshoz és ahhoz, hogy emelt fővel tegye a dolgát akkor is, ha nincs épp a legjobb passzban.

Boldog nő zöld ingben

Vízöntő

Ő az, akit ha az élet megdob egy citrommal, fogja, és limonádét készít belőle vagy felszeleteli, és a koktélja szélére biggyeszti. A mindenkivel toleráns Vízöntő csillagjegy kreativitását és különcségét ezen a téren is képes kamatoztatni, ugyanis a reménytelennek tűnő helyzetekben is addig kutat, míg megtalálja azt, aminek legalább egy kicsit mégis lehet örülni. Emiatt sokan furcsának tartják, talán még arra is vetemednek, hogy megvetően nézzenek rá, de ez cseppet sem vágja földhöz, sőt még örül is neki, lételeme ugyanis, hogy még véletlenül se legyen átlagos!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?