Ezek a csillagjegyek sosem nőnek fel igazán

2022. július 03. |

Ők aztán tényleg nem veszik túl komolyan sem magukat, sem az életet. Mit is mondhatnánk, mindannyian tanulhatnánk tőlük!

Teljesen mindegy, mennyi idősek, ezek a csillagjegyek a szívük mélyén mindig fiatalok maradnak! Úgy, mint ők, csak kevesen tudnak örülni és szeretni, ráadásul a megjelenésük is jóval fiatalosabb, mint a valódi koruk. Biztos, hogy annyira megvetendők az örök gyerekek, mint ahogy azt az emberek többsége gondolná?!

A 12 állatövi jegy

Ikrek

Az Ikreknek soha nem nő be a feje lágya, és ez nagyszerűen áll is neki! Bármikor kapható egy kis játékra, amiben nagy eséllyel aratja le a babérokat, ugyanis nemcsak az észjárása gyors, hanem ő maga is igazán fürge és mozgékony. Fáradhatatlanságával sokak csodálatát kivívja, a külső szemlélők számára olyan, mint akinek sosem fogy el az energiája. Ezek után talán mondanunk sem kell, hogy nagyon könnyen ért szót a gyerekekkel, igazi bohóc, aki mellett egy pillanatig sem unatkozik senki!

Ez a 4 csillagjegy retteg a házasságtól

Ez a 4 csillagjegy retteg a házasságtól

Te is álmodozol arról, hogy egy napon hófehér ruhában vagy jól szabott öltönyben kimondd a boldogító igent? Akkor reméljük, hogy életed párja nincs az alábbi csillagjegyek között!

Mérleg

A Mérleg nagyszerű diplomata, aminek nagy hasznát veszi felnőttként, ám ennek az adottságának köszönhetően a gyerekekkel is játszi könnyedséggel megtalálja a közös hangot. Kiemelten fontos számára, hogy a környezetében béke és harmónia honoljon, ezért azonnal ott terem, ha a gyerekek összekapnak. Nem döntőbíróként, sokkal inkább mediátorként lép közbe, amit a gyerekek is értékelnek, a többi felnőtt pedig irigykedve figyel, mert ez valóban egy szuperképesség! Rajzolásban, agyagozásban vagy más művészi tevékenységben tökéletes játszótárs válhat belőle.

Vízöntő

A Vízöntő olyannyira örök gyerek, hogy a szíve szerint sokszor gyerekekre cserélné a felnőtt társaságot. Mindezt azért, mert egy igazi szabad lélek, aki önfeledten élvezi az életet és csak akkor érzi magát elemében, ha szárnyalhat a kreativitása, fantáziája. Játékos és lelkes, semmi jónak nem az elrontója. A gyerekek azonnal megtalálják vele a közös hangot és keresik is a társaságát: szívesen tanulnak tőle, mert nem egy fegyelmezős, vaskalapos típus. A Vízöntő minden játékban benne van, sokszor a komoly dolgokat is képes elviccelni, amivel nagyon könnyen kihúzhatja másnál a gyufát.

Nő viccelődik a monitor előtt

Halak

A Halak egyik sajátos adottsága a mérhetetlen empátia, aminek köszönhetőn könnyen ráhangolódik bárkire, akár felnőttekhez, akár gyerekekhez akar közelebb kerülni. Türelmét is sokan megirigyelhetik, a gyerekekkel különösen elnéző, minden bizonnyal azért, mert a szíve mélyén ő is örök gyerek marad, mindegy, hányadik ikszet tapossa. Abban is hasonlít a szertelen gyerekekre, hogy a következetesség nem tartozik az erősségei közé. Ez a gyerekek számára csodás hír, a többi felnőttnek talán kevésbé. A komolyságot nehéz magára erőltetnie, nem is mindig sikerül neki maradéktalanul.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?

Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb férj

Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb férj

Nehéz elhinni, hogy nem vagy rá kíváncsi, melyik csillagjegyből lesz a legjobb férj. Bizony, a horoszkóp még ezt is tudja, mi pedig megmutatjuk azt a négy csillagjegyet, akivel ígéretes házasságot köthetsz.

Szólj hozzá te is!

Még több Horoszkóp