Ez az egy nap mindenkinek szerencsét hoz júliusban: írd be a naptáradba!

2022. július 12.
Jól jegyezd meg ezt a dátumot, mert a bolygók állása az állatöv összes jegyét pozitív energiákkal árasztja el majd.

Általában mindannyiunknak más és más dátumok hoznak szerencsét, ám időről időre még az is előfordulhat, hogy a bolygók állása az összes csillagjegynek kedvez – ezeken a ritka alkalmakon tényleg mindenkinek pozitívan fordulatot vesz az élete. És képzeld, éppen egy ilyen nap közelít felénk, úgyhogy kapd elő a határidőnaplódat, és karikázd be pirossal július 23-át, ugyanis ezen a szombaton fantasztikus percek várnak rád – függetlenül attól, hogy az állatöv mely jegyében születtél.

Júliusi horoszkóp

Kos

A kíváncsiságod a világ dolgai iránt nem ismer határokat, ráadásul a kreativitásod is irigylésre méltó. Ideje, hogy megcsillogtasd mások előtt is ezeket a tulajdonságaidat. Szervezz brainstormingot a munkahelyeden (most biztosan tarolni fogsz az ötleteiddel), vagy pedig rögtönözz egy különleges kiruccanást a párodnak – és persze magadnak.

Bika

A csillagok azt tanácsolják neked, hogy mondj le minden programot erre a napra és maradj otthon, ugyanis július 23-a tökéletes időpont számodra az önreflexióra – kifejezetten erősen tudsz majd kapcsolódni önmagadhoz. Meditálj, alkoss és vess be minden olyan apró rituálét, ami felvidíthat és inspirálhat.

Ikrek

Mikor találkoztál utoljára a legjobb barátaiddal? Nos, ne is gondolkodj tovább, mert ez a szombat a társas kapcsolataidnak kedvez. A szociális életed kivirágzik majd és mindenki feltöltődik a társaságodban.

Rák

Régóta halogatod, hogy beszélj a főnököddel a jövődről? Itt a megfelelő alkalom arra, hogy megmutasd másoknak, miben vagy tehetséges. Csak hallgass a megérzéseidre!

Oroszlán

Használd ki, hogy könnyedén felhívod magadra mások figyelmét! Ez a nap arról szól, hogy megtaláld azokat, akik hasonló álomért küzdenek, mint te. Tudod, együtt könnyebb – márpedig te igazi csapatjátékos vagy.

Szűz

Az utóbbi időben gyengéd érzéseket kezdtél el táplálni valaki iránt, de egyszerűen rettegtél attól, hogy ezt ki is mutasd neki? Az égiek szerint július 23-án nyugodtan megtehetnéd felé az első lépést – természetesen anélkül, hogy bármit is siettetnél. Ehhez fel is ruháznak egy kis vakmerőséggel!

Mérleg

Kétségtelen, hogy a kockázatvállalás ijesztő lehet, de ezen a szombaton nem kell félned tőle! Lazán elkápráztathatod a kollégáidat az új ötleteiddel és közelebb kerülhetsz egy régóta dédelgetett célodhoz is.

Skorpió

Lássuk be, a multitasking azért csak keveseknek működik igazán, de július 23-án te éppen a kivételek táborát fogod erősíteni. A bolygók állásának hála minden teendődet játszva kipipálhatod a to-do listádon, sőt, még akár túl is teljesítheted azt.

Nyilas

Július negyedik szombatján a tetőfokára hág a szenvedély az életedben, úgyhogy, ha épp egyedülálló vagy, érdemes kimozdulnod és nyitott szemmel járnod. Ha viszont kapcsolatban élsz, töltsd a napot a partnereddel – egyikőtök sem fogja megbánni.

Bak

Ez a nap olyan lesz, mintha alaposan lesúrolnád az ablaküveget a szobádban és végre tisztán látnád, mi rejtőzött előtted a falakon túl. Egyszóval, ha eddig összezavart volna egy szituáció, most megértheted, mi zajlott a háttérben – és ezáltal akár egy rég óhajtott lezárást is megkaphatsz a sorstól.

Vízöntő

Eláruljuk, hogy július 23-án bárkinél bevetheted a vonzerődet, mert mindenkit a bűvkörödbe vonzol majd. De nem kell feltétlenül romantikus szálakra gondolnod! Még az is lehet, hogy a főnöködet fogod meggyőzni az ötleteidről…

Halak

Lépj be a Pinterest-fiókodba, és pörgesd át azokat a lakberendezési témájú képeket, amiket lementettél magadnak, mert ez a nyári szombat feltölt kreatív energiákkal, amiket az élettered újradekorálására kell fordítanod. Tudod, néha csak egy apró változtatásra van szükséged ahhoz, hogy nagy változást érj el: ezt most első kézből fogod megtapasztalni!

Forrás: Elite Daily Fotó: Getty Images

Érdekel az asztrológia?