A te csillagjegyednek mit hoz a szeptemberi telihold?

2022. augusztus 29.
Teliholdra 28 naponként kerül sor, a hatását azonban már 48 órával előtte és még 48 órával utána is érezhetjük. Nézd meg, hogy rád miként hat a szeptember 10-i telihold!

Aki érzékenyebb, annak akár több életterületére is hatással lehet a telihold: alvászavart és hangulatváltozást eredményezhet, ám az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp holdtöltekor dönt úgy, hogy itt az ideje megszületni. Idén szeptember 10-re esik a telihold, és a Halak jegyében jár majd a Hold, ami minden csillagjegyre hatással lesz. Most megtudhatod, hogyan!

Szeptemberi telihold előrejelzés

Ne hidd, hogy a telihold csak annak a csillagjegynek (jelen esetben a Halak) szülötteire gyakorol hatást, amelyikben tartózkodik: elsősorban azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak az állatövi jegyek jellemzőivel. Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy tökéletes alkalmat szolgáltat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére, fényes ragyogása pedig jó alkalom arra is, hogy megvilágítson bizonyos rejtett dolgokat, és ha máskor nem, legalább ilyenkor tisztán lássunk. De nézzük, mit is jelent a csillagjegyedre nézve a Halakban kiteljesedő Hold!

Kos

Most egy kicsit hátradőlhetsz: engedd meg magadnak azt a luxust, hogy elhidd, az élet nem csak munkából áll! Hidd el, jót fog tenni, ha egy kicsit félreteszed a hétköznapok gondjait. és nem hajszolod görcsösen a sikert. Ne akarj mindig mindenkinek megfelelni, mert ez lehetetlen kihívás! Kreativitásod megsokszorozódik, amit otthonod szépítésére is fordíthatsz!

Bika

Igazán érzelmes hangulatban találhatod magad ezekben a napokban, ösztönösen keresni fogod azokat a személyeket és helyeket, akikkel és ahol valóban jól érzed magad. Még erősebben érzed, hogy a tárgyak és az anyagi javak sokszor nem érnek fel a szemnek láthatatlan, szívben rejlő ajándékokhoz. A jócselekedeteket, a segítőkészséget és a szeretteiddel töltött időt mindennél nagyobbra értékeled, nagyon helyesen!

Ikrek

Magabiztosabbá válsz a megszokottnál, és talán saját magadat is megleped azzal, hogy egy kis egyedüllétre vágysz. Ez az időszak tökéletes arra, hogy rendet tegyél a fejedben, az érzelmeidben és a jövőre vonatkozó terveid között. Arra is ideálisak ezek a napok, hogy megtedd az első lépést az álmaid megvalósítása felé. A lényeg, hogy ne akarj mindent azonnal, adj időt magadnak, és meglátod, igazán zamatos gyümölcsöt szüretelhetsz!

Rák

Imádni fogod a Halakban járó teliholdat, ez ugyanis a megnyugvás, a belső béke megtalálásának időszaka. Képes vagy arra, hogy kizárd a külvilágból érkező aggasztó híreket és a félelmeket, amik beárnyékolhatják a mindennapjaidat, megakadályozva, hogy valódi önmagad lehess. Felidézhetsz régi emlékeket, mélyről előtörő érzelmek keríthetnek hatalmukba, amelyekből most igazán sokat meríthetsz a folytatáshoz!

Oroszlán

Bár a Halakban járó telihold sokakat kissé „holdkórossá” tehet, rád ez azonban egyáltalán nem igaz: továbbra is tele leszel energiával, így a munka még könnyebben megy majd, a megoldandó feladatokkal kapcsolatban pedig sokszor azt érezheted, hogy szinte maguktól rendeződnek. A planéták ilyenkor az igazságérzetedet is felerősítik, ha rossz érzés van benned valamilyen sérelem miatt, jól teszed, ha most próbálsz rá gyógyírt keresni: beszélj az érintettekkel – vagy ha kell, kérj jogorvoslatot!

Szűz

Tökéletes ez az időszak arra, hogy rendezd a személyes problémáidat. Könnyen lehet, hogy régi emlékek törnek felszínre vagy olyan tapasztalatokhoz kell visszanyúlnod, amiket réges-régen szereztél. Úgy érezheted, hogy ezek a bevillanások hátráltatnak és visszahúznak, ez azonban csak részben igaz: pillanatnyilag lehet, hogy nem vagy a leghatékonyabb, de emiatt ne emészd magad! Tedd rendbe a gondolataidat, engedd el a sérelmeidet és érezhetően megkönnyebbülsz!

Mérleg

Ahhoz, hogy a lehető legjobban érezd magad ezekben a napokban, tudatosan figyelj oda arra, hogy olyan személyekkel vedd magad körül, akik különösen kedvesek a szívednek és olyan tevékenységekkel foglalkozz, amelyek igazán boldoggá tesznek. Nem azt mondjuk, hogy semmilyen „muszáj feladatnak” ne tegyél eleget, hiszen ez szinte lehetetlen küldetés, de próbálj minél kevesebb időt fordítani arra, ami negatív érzéseket vált ki belőled. Menj moziba, színházba, hallgass zenét, táncolj, énekelj, fess!

Skorpió

Olyan leszel ezekben a napokban, mint akit szíven talált Ámor nyila: mindenkivel kedvesebb, szeretet teljesebb és elnézőbb leszel, a környezetedben élők igazán örülnének, ha ez a „varázslat” nem csak pár napig tartana. Szuper alkalom ez arra, hogy vendégeket hívj, vagy te látogasd meg idősebb családtagjaidat, ismerőseidet. A csillagok részéről minden adott ahhoz, hogy megtaláld a hosszú távú boldogságot azon az életterületen, ahol hiányérzeted van: ha szerelemre vágysz, ismerkedj, ha karrierre, kezdj állást keresni!

Szeptemberi telihold előrejelzés

Nyilas

A Nyilas számára igazán kedvező napokat hoz a Halakban járó telihold, az élet minden területén könnyebbségekkel találhatod magad szembe. Ne félj szabadjára engedni a kreativitásodat, és szabadulj meg a visszahúzó berögződésektől! Ha így teszel, nagyszerű dolgokat vihetsz véghez ennyire kis idő alatt is! A megérzéseid nagyon jól működnek, kiválóan ráhangolódsz másokra, most végképp nehéz dolga lesz annak, aki tőrbe akar csalni. Nemcsak a környezetedben élőket szereted most még jobban, hanem saját magadat is, és ezt nagyon jól teszed!

Bak

Nem újdonság számodra, hogy ezekben a napokban minden idegszáladdal a munkádra, a karriered építésedre koncentrálj: könnyen lehet, hogy valamilyen nem várt fordulat húzza keresztbe a számításaidat, pedig mindig minden eshetőségre felkészülsz. Ennek a kis malőrnek az oka az lehet, hogy a Halakban járó telihold hatására a megszokottnál nagyobb teret engedsz az érzelmeidnek. Most kevésbé pereg le rólad mások véleménye, és az is többet nyom a latban, amit a környezetedben élők gondolnak a terveidről. Jobban teszed, ha a fontosabb lépésekkel vársz pár napot, utána minden egyszerűbb lesz!

Vízöntő

Akár hiszed, akár nem, a legnagyobb sikereket ezekben a napokban a pénzügyek terén érheted el. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az öledbe hullik majd a siker, sokkal inkább azt, hogy rátalálsz egy klassz lehetőségre vagy olyan ötlet pattan ki a fejedből, amiben mások látnak fantáziát és kreativitásodat szépen meg is jutalmazzák. Arra figyelj, hogy a Halakban járó telihold nem túl ideális fontos döntések meghozatalára, ha lehet, ezt halaszd egy picit későbbre!

Halak

Ha valaki, akkor te biztosan elemedben érezheted magad ezekben a napokban, fennáll azonban annak a veszélye, hogy az érzelmeid túlzottan magukkal ragadnak. Épp ezért most inkább ne írj alá fontos szerződést és ne köss olyan üzleteket, amelyekkel sokat kockáztatnál. A legjobb az lenne, ha félre tudnál vonulni a világ zajától és élvezhetnéd a saját társaságodat. Ha ez mégsem jönne össze, próbálj sort keríteni egy vízparti sétára, az nagyon sokat tehet lelked hullámainak elsimításáért!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?