Mutatjuk, mit hoz az idei Szűz-szezon az egyes csillagjegyeknek

2022. szeptember 03.
Múlt héten beköszöntött a Szűz-szezon. Ebben az augusztus 22-től szeptember 22-ig tartó időszakban a Nap a Szűzben fog járni, ami mindannyiunkat arra motivál majd, hogy megtervezzük, megszervezzük életünk következő nagy lépéseit. De lássuk is, pontosan hogyan hat a Szűz-szezon az egyes csillagjegyekre.

Kos (március 21. – április 19.)

Ez a szezon számodra az önfegyelemről szól. Azokat a nagy projektjeidet, amiket az Oroszlán-szezonban megálmodtál, most elkezdheted megvalósítani. Ezek a munkáid akár extrajövedelmet is hozhatnak, vagy változást a karrieredben – akárhogy is, ez a pillanat alkalmas lesz a tervezésre és az apró betűs részek elolvasására.

Bika (április 20. – május 20.)

A Szűz-szezon felszabadító időszak lesz a számodra, de ez együtt fog járni némi változással is. A Szűz lesz a te kreatív múzsád, ezért hát ne félj új művészeti formákat kipróbálni. Ez a szezon arra is megtanít, hogyan alakítsd át az energiáidat, és hogyan legyél képes a változásra, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan tervezted.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az elmúlt hónapokban rengeteget voltál emberek között, most azonban lehetőséged nyílik kicsit lenyugodni, feltöltődni. Ez egy különösen személyes időszak lesz a számodra, akár még a nosztalgia érzései is eluralkodhatnak rajtad. Fontos, hogy lassítsd le kicsit az életed, és figyelj oda a mentális egészségedre.

no-lany-neon

Rák (június 21. – július 22.)

A Szűz-szezon egy remek alkalom arra, hogy nyiss a világ felé. De ez a hónap intellektuálisan is fel fog tölteni, erőt ad ahhoz, hogy olvasni tudj a sorok között, és tisztán láss olyan kérdésekben, amelyek felett korábban talán elsiklottál. A visszafordult Uránusz a barátságaidban is változásokat hozhat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ne búslakodj tovább az Oroszlán-szezon elmúltán! Ez az új időszak megadja neked azt a nyugalmat, amire szükséged van ahhoz, hogy újra összeszedd magad, és rendbe szedd a prioritásaidat. Ez az időszak a pénzügyekről is szól, és mivel az Uránusz a karriered tizedik házában retrográd mozgásban van, jelentős változásokra számíthatsz a munkahelyeden vagy új jövedelemforrásra tehetsz szert.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Születési hónapod nagy változásokat tartogat a számodra. Többről van szó, mint arról, hogy rendbe szedd a dolgaidat, vagy átalakítsd a rutinodat – ez a belső világod teljes kibontakozásának időszaka is. Végre ideje változtatni azokon a berögződéseiden, amelyekhez régóta ragaszkodsz. Próbálj meg nem túl nagy elvárásokat támasztani, és sodródj kicsit az árral.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Lehet, hogy kicsit kimerültnek érzed magad az elmúlt hónap sok társasági eseményétől. A Szűz hónapja arra fog emlékeztetni, hogy tölts egy kis időt egyedül, és koncentrálj a lelki fejlődésedre. A retrográd Uránusz teljesen felforgatja a világodat, és ez arra késztet, hogy elgondolkozz a nem feltétlenül egészséges kapcsolataidon.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A társasági életed pezseg ebben a Szűz-szezonban. A társas kapcsolataid stabilitást és a támogatást biztosítanak számodra, miközben a retrográd Uránusznak köszönhetően intenzív változásokat tapasztalhatsz a romantikus kapcsolataidban. Ne félj a barátaidra támaszkodni, hogy segítsenek túljutni a nehézségeken.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ebben a szezonban inkább mondj le a spontaneitásról – most minden arról szól, hogy rendszerezd az életed, és nézz végre szembe a világgal. A felfedezés és szellemi fejlődés iránti vágyad most kicsit érdemes visszafognod, és helyette inkább az anyagiakra, például a pénzügyeidre, az egészségedre és a karrieredre koncentrálnod.

Bak (december 22. – január 19.)

Ebben a hónapban te leszel a főszereplő. A Szűz hava inspirálni fogja a személyes kibontakozásodat és arra ösztönöz, hogy többre vágyj – legyen szó önvizsgálatról vagy utazásról. Ez egy remek időszak arra, hogy aktiváld művészi oldaladat új kreatív tevékenységek felfedezésével.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Nagy változások vannak készülőben ebben a Szűz-szezonban, az intim kapcsolataidban némi turbulenciára is érdemes felkészülnöd. Lehet, hogy teljes újjáalakulást hajtasz végre: elengeded azt, ami már nem szolgál téged, és új gyakorlatokat vezetsz be a mindennapjaidba. Ezekre a változásokra leginkább az otthonod, családod körében számíthatsz.

Halak (február 19. – március 20.)

A Szűz-szezon számodra kapcsolatközpontú lesz. A romantikázás helyett azonban most a gyakorlati szemlélődésen lesz a hangsúly: lehetséges, hogy olyan dolgokat látsz majd meg, amelyeket korábban nem akartál tudomásul venni, vagy teljesen átrendeződik az, amit korábban számodra egy kapcsolat jelentett.

Forrás: Bustle Fotó: Getty Images

Olvass tovább!