Ezt hozza életünkbe az őszi nap-éj egyenlőség

2022. szeptember 22.
Az őszi nap-éj egyenlőség mindannyiunkat arra ösztönöz majd, hogy előtérbe helyezzük emberi kapcsolatainkat, így társasági eseményekben gazdag időszakra készülhetünk. Az új évszak kezdete mindig előtérbe helyezi az új törekvések kezdeményezésének vágyát, és ezúttal ezek a törekvések a kapcsolat, az egyensúly és a kapcsolatépítés körül forognak majd.

A Nap 2022. szeptember 22-én átvált a Mérleg jegyébe, ez jelenti a csillagászati ősz kezdetét. A ma éjjel bekövetkező őszi nap-éj egyenlőség során a Nap csillagászati ​​hosszúsága eléri a 180 fokot, vagyis a nappalok időtartama a szélességi foktól függetlenül megegyezik majd az éjszakákéval. De mit jelent ez az esemény spirituális szempontból?

nap-ej-egyenloseg-spiritualis-jelentes

Amint a Vénusz energiája bekerül a kozmoszba, mindenki érezhető elmozdulásra számíthat a kreatív önkifejezés és a társasági élet irányába. Mivel a Mérleg az egymásra utaltság jegye, erős vágyunk lesz arra, hogy a másokkal való kapcsolatainkat ápoljuk. Ideális alkalom lehet ez arra, hogy előtérbe helyezd fontos (baráti, családi vagy szerelemi) kapcsolataidat, de az őszi nap-éj egyenlőség spirituális jelentése arról szól, hogy megtanuld megtalálni az egyensúlyt saját identitásod és a körülötted lévők identitása között, függetlenül attól, hogy kinek tetszik vagy nem tetszik a személyiséged.

A Mérleg szeretné, hogy szeressék, és ezért hajlamos mindenáron kerülni a konfliktust, még akkor is, ha ez olykor egyénisége feladásával jár. Az őszi nap-éj egyenlőség idején fontos lesz, hogy ne áruld el önmagad azért, hogy mások elfogadjanak. Próbálj meg most csak olyan kapcsolatokat kötni, amelyek lehetővé teszik, hogy hitelesen megéld bennük önmagadat, hiszen nem biztos, hogy minden társaság jó társaság. Szerencsére most könnyedén megválaszthatod, kivel szeretnéd tölteni az idődet, hiszen ez az év egyik legszociálisabb évszaka.

Forrás: Elite Daily Fotó: Getty Images

Olvass tovább!