Ez a 3 csillagjegy szakítani fog szeptember 30-án – Te is köztük vagy?

2022. szeptember 30.
A Jupiter a mai napon az életük egyik legnehezebb döntésére sarkallja ezt a három csillagjegyet: a Naprendszer ötödik bolygója azt üzeni, hogy ideje szakítaniuk, ha már egy ideje fontolgatják a döntést, csak nem merik meglépni.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Nem vagy biztos benne, hogy elhagyod a párodat, mert úgy érzed, hogy sokkal erősebb döntésnek tűnik, ha vele maradsz. Eközben valójában alig várod, hogy szabad lehess, és úgy érzed, hogy közeleg a kapcsolatotok vége, mert már nem tudod elviselni a másikat, bármennyire is szereted.

Hiába szeretsz valakit, ha nem érzed vele jól magad, nem pazarolhatsz rá sok időt az értékes életedből. Azt kívánod, hogy bárcsak tudnának úgy szeretni, ahogyan szükséged lenne rá, ahelyett, hogy egy börtönben éreznéd magad. Ma végre a sarkadra állsz, és elhagyod azt a személyt, akitől meg szeretnél szabadulni.

csillagjegy-szakitas-szeptember-30

Skorpió (október 23. – november 21.)

Olyan régóta együtt vagy a pároddal, hogy azon tűnődsz, vajon tényleg szerelem-e, amit iránta érzel. Unatkozol, eleged van, kiborítanak a szokásai, a stílusa és a döntései, mégis mellette voltál eddig, szóval biztos, hogy valamit szerettél benne. A mai napon azonban minden, amit ki nem állhatsz a másikban, megsokszorozódik, és a nap végére rájössz, hogy egy percet sem bírsz ki tovább mellette.

Véget kell vetned a kapcsolatodnak, különben örökre benne ragadsz. Van, amikor jobb valakit távolról szeretni – a szakítás után idővel majd rájössz, hogy sokkal jobban jártál így.

Halak (február 19. – március 20.)

Úgy érzed, hogy el kell hagynod azt, akit szeretsz. Nem küzdötök egymásért, tulajdonképpen folyamatosan megalkusztok a nyugalomért cserébe, hiába szeretitek egymást. Ha nem harcoltok, nem nyertek. Már egy ideje kacérkodsz ezzel a gondolattal, de ma te is felismered, hogy most vagy soha – és meg is léped.

Amikor leülsz a másikkal szemben, hogy felvázold neki a helyzetet, ő nem fog ellenkezni. Mindketten tudjátok, hogy így lesz a legjobb. Lehet, hogy egy napon barátok lehettek, de ehhez először meg kell hoznotok egy nagyon fájdalmas döntést.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!