Új hét, új kezdet a Merkúr retrográd után a csillagjegyeknek

2022. október 03.
Végre véget ér az őszi Merkúr retrográd, ami után tiszta lappal indulhatnak neki az október harmadikai hétnek a csillagjegyek. Mind a magánélet, mind a munka terén produktív napok várnak mindenkire.
heti-horoszkop-oktober-3

Az október 3-mal induló héten a csillagjegyeknek lehetősége lesz a növekedésre, fejlődésre. Ezt kamatoztathatják a kapcsolataikban, pénzügyeikben és számukra fontos dolgokban. Ugyanakkor a Merkúr retrográdot követő időszaknak is megvan a sötét oldala. A Plútó retrográdja olyan dinamikus szinergiákat hoz létre, melyek nyomán kipattanhatnak régóta feszülő konfliktusok, hajlamosak lesznek a kontrolálló, hatalmat fitogtató viselkedésre egyes csillagjegyek. Ha részletesen szeretnéd megismerni, mit tartogatnak a csillagok a szerelemben 2022 októberére, olvasd el a szerelmi horoszkópot is.

Kos (március 21. – április 19.)

Új fejezet nyílik a csillagjegy szülötteinek életében, amire már nagy szükségük volt. A Kosok képesek lesznek a héten egy bizonyos személy helyébe képzelni magukat, amivel nagyot léphet előre a kapcsolatuk. Átgondolhatják, korábban mi akadályozta, hogy képesek legyenek közelebb kerülni egymáshoz.

Bika (április 20. – május 20.)

Gondolják át a Bikák a napi rituáléjukat. Tényleg erre van szükségük? Csak a megszokás miatt maradtak meg mellette, vagy valóban örömet okoz? Jó alkalom adódik a hét második felében, hogy megtalálják az egyensúlyt a mindennapi feladatok és a kikapcsolódás között. 

Ikrek (május 21. – június 20.)

Lehetősége lesz a csillagjegy szülötteinek a héten újra átértékelni egy múltbeli eseményt, javíthatnak a korábbi hibáikon. Hazautazhatnak családjukhoz, hogy minőségi időt töltsenek szeretteikkel. A hét végén tökéletesek a csillagállások a lakás átrendezéséhez.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rákok képesek lesznek szélesebb összefüggések meglátására. Nagy érzelmi utazás vár a csillagjegy szülötteire a héten. Energiáikat takarítással vezethetik le, ami segíthet rendszerezni és megtisztítani gondolkodásukat is a felesleges információktól. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Nagyot változik az Oroszlánok saját magukkal való kapcsolata a héten. Új kezdetet jelent ez az időszak a napi kapcsolataikban, ami hozzájárulhat a biztonságérzetükhöz is. Lehetőségük lesz a hét közepétől megtalálni azt az egyensúlyt, ami már rég hiányzott a magánéletükből.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ha saját magukat helyezik előtérbe, az nem feltétlenül az önzőség jele. A Szüzek számára ez most a tökéletes időpont a személyes fejlődésre. Átgondolhatják, mi járulhatna hozzá a harmónia és egyensúly megteremtéséhez életük valamelyik területén. Egy függőben maradt beszélgetést is lezárhatnak a hét második felében.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek fényesebben ragyoghatnak, mint valaha. Ezen a héten learathatják erőfeszítéseik gyümölcsét. Ha változások történnek magánéletükben, az jó irányba viszi az életüket. A hét vége felé örömteli üzenetet kaphatnak valakitől, akitől nem is számítanak erre.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A csillagjegy szülöttei gyógyulnak és békét kötnek a múlttal. Az új kezdet lehetővé teszi, hogy több ne kelljen küzdeniük valamivel, amit már régóta próbálnak lezárni. Ám ne égessenek el minden hidat maguk mögött.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A munkában feltérképezik lehetőségeiket a csillagjegy szülöttei, és a kemény munka kifizetődik a Nyilasok számára. Ezen a héten termékeny időszak kezdődik a csillagjegy szülöttei számára. Ugyanez igaz a magánéletükre és párkapcsolatukra is. De ha meg akarják tartani az egyensúlyt, legalább annyit adjanak, mint amennyit kapnak.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok mindig tudják, mi az az egy-két dolog, amire éppen szükség van ahhoz, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. Ám ezen a héten másképp alakulhatnak a dolgok. A csillagjegy szülöttei lehetnek azok, akiknek segítséget kell kérni és elfogadni másoktól. Ha képesek félretenni a büszkeségüket, új szintre léphetnek.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Nagyot változik a csillagjegy szülötteinek nézőpontja a kapcsolataival szemben. Egy romantikus partner vagy barát, akiért tűzbe tették volna a kezüket, igazságtalanul kritizálhatja a héten a Vízöntőket. Ez lehetőséget ad arra, hogy tisztázzanak néhány olyan dolgot, amit már rég kellett volna. 

Halak (február 18. – március 20.)

A héten remek lehetőséget kapnak a Halak jegyűek a befektetéseik és pénzügyeik felülvizsgálatára. A párkapcsolatában is komoly döntéshelyzet elé kerülhetnek: valóban, őszintén és teljes szívvel képesek elköteleződni? A Merkúr retrográd utáni tiszta lappal való indulás olyan helyzetet teremt, melyben kibékülhetnek egy olyan emberrel, aki korábban fontos volt számukra.

Forrás: Popsugar Fotó: Unsplash, Getty Images