Három csillagjegy, akiknek tényleg csodálatos hete lesz

2022. október 17.
A Hold a Mérleg jegyének utolsó napjaiban jár és végre elhozza a tisztánlátást, legalábbis három csillagjegy számára. Ők ugyanis sok segítséget kapnak majd a héten a kozmikus erőktől.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Sikeresnek fogod érezni magad ezen a héten, kiegyensúlyozottan és nyugodtan tudod kezelni feladataidat. Előrelátó vagy, tudod, mit akarsz elérni, és teszel is a célod érdekében. Minden akadályt tanulási lehetőségnek tekintesz, új módszereket találsz a problémák megoldásához. Ezen a héten az önbizalmadban rejlik a legfőbb erőd, ami mindent sokkal könnyebbé tesz, hiszen ez a pár nap a te sikereidhez lett teremtve.

harom-csillagjegy-het-horoszkop

Bak (december 22. – január 19.)

Ha valaminek örülhetsz ezen a héten, az az, hogy most tökéletes lesz az egyensúly a karriered és a szerelmi életed között. Ez nagyon jó hír, hiszen számodra nagyon fontos, hogy el tudd választani a kettőt egymástól.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Végre képes leszel időt szánni arra, hogy befejezz valamit, amit már nagyon régóta akartál. Ez csodálatos hír, hiszen utálod a befejezetlen munkát, most pedig végre végleg pontot teszel a kötelességek végére. Ezen a héten erős és optimista leszel, és sok időt fogsz egyedül tölteni – de ne csüggedj, ez a fajta magány egy új perspektívát ad.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!