Ennek a három csillagjegynek ma nagyon szerencsésen alakul a szerelmi élete

2022. október 25.
Az újhold a Skorpió jegyében jár, úgyhogy akár hátra is dőlhetünk, hogy megfigyeljük a legmélyebben megbúvó érzéseinket. Minden reményünk és álmunk ott lapul, csak sokszor nem vesszük őket észre. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem is léteznek. Ebben az időszakban pontosan tudjuk, hogy mit várunk a romantikus kapcsolatainktól, és teszünk is értük – legalábbis ez a három csillagjegy biztosan.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Az újhold felfrissült reménnyel és számtalan lehetőséggel kínál. Most láthatod a jövődet, és meglehetősen tetszeni fog. Különösen azért, mert életed szerelmével mindketten azt akarjátok, hogy ez a kapcsolat egy életen át tartson, és végre mindketten eljutottatok arra a szintre, ahol elismeritek, hogy ahhoz, hogy ez megtörténjen, erőfeszítéseket kell tennetek. Sőt mi több, a hálószoba is kimondottan vonzó hely lesz számotokra. Egy idő után az intimitás rutinná válik, de most újra lángra kaphat a szerelmetek.

csillagjegy-szerencse-szerelem

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Élvezed ezt az időszakot, mert végre át tudod gondolni a legfontosabb vágyaidat. A szerelemben konkrét álmaid vannak, és azt reméled, hogy ezeket meg is élheted azzal a személlyel, akit szeretsz. Egy gyönyörű, tartalmas kapcsolatot képzelsz el magadnak, amit most meg is valósíthatsz. Ma kezdődik a kívánt élet, menj ki, és valósítsd meg!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Amit ezen a napon teszel kedveseddel, az idő múlásával egyre több kalandot teremt majd. Ez az a nap, amikor nem egyszerűen csak hiszel a csodálatos jövődben, de végre közösen álmodoztok róla a pároddal: beszélgethettek és átgondolhatjátok, hogy mire van szükségetek a kapcsolatotok fejlődéséhez. A felszínen minden fantasztikusnak tűnik, de mindketten tudjátok, hogy vannak bizonyos dolgok, amiken még dolgoznotok kell – ez a folyamat viszont ma kezdődik el.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!