A heti horoszkóp október 24-től kisebb-nagyobb harcokat ígér a csillagjegyeknek

2022. október 24.
A Nap átér a barátságos Mérleg jegyéből a sokkal harcosabb Skorpióba, így nehezebb lesz minden csillagjegy számára október 24-től megtalálni – és főleg megtartani – az egyensúlyt akár a magánéletben, akár a munkahelyén.

Nagy átalakulás és az energia szélsőséges kilengései tarkítják majd a Skorpió-szezon első hetét október 24-től. Fontos döntéseket kell meghozniuk a csillagjegyeknek egy olyan időszakban, amikor úgy érezzük, minden felkavarodott körülöttünk. 

heti-horoszkop-2022-oktober-24-csillagjegy

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkóp október 24-től

Ha a csillagjegy szülöttei és egy számukra fontos ember szemtől szemben állnak a héten, sok dolgot tisztázhatnak, ami régóta beárnyékolja kapcsolatukat. Viszont a hét második felében elszakadhatnak egy régi baráttól, szerelemtől vagy családtagtól. Ezek a szinergiák arra késztetik a csillagjegy szülötteit, hogy jobban elmélyüljenek saját érzéseikben, legyenek őszinték elsősorban magukkal, aztán mással is.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkóp október 24-től

Soha nem esett még olyan jól az összeszedettség és tudatosság a Bikáknak, mint ezen a héten. Szomorkásan indulhat a hét, de ha sikerül megtalálni az egészséges egyensúlyt az érzelmi kihívások és a feladatok között, a hét végére felszabadulhatnak a csillagjegy szülöttei. Ne feledkezzenek el róla, hogy hagyjanak maguknak szabad időt és teret a gondolkodásra, különben könnyen úgy érezhetik, felőrlik magukat a mókuskerékben.

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkóp október 24-től

Még mindig nem száz százalékig biztosak abban, hogy elfogadnak egy új ajánlatot. Ez lehet egy bimbózó párkapcsolat vagy új munkahelyi lehetőség. Ahogy a hét halad előre, a dolgok könnyebbnek tűnhetnek, így nem kell mást tenniük, csak kitartani. 

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkóp október 24-től

Húzzák meg erőteljesebben a határokat a csillagjegy szülöttei, különben a héten sok bosszúságot okoz majd, hogy úgy érzik, átgyalogolnak rajtuk, még ha nem szándékosan teszik is a hozzájuk közel álló személyek. A hét közepén hatalmas lelki tehertől szabadulhatnak meg, így már nem okoz konfliktusokat az egyre halmozódó feszültség és frusztráció. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkóp október 24-től

Ezen a héten azzal az emberrel fűzheti szorosabbra a köteléket az Oroszlán, aki valóban érdekli. Minden együtt áll ahhoz, hogy a sebezhetőbb oldalát is feltárja – anélkül, hogy ezzel visszaélnének. Ez sokkal többet jelent a másik ember számára, mint azt a csillagjegy szülöttei gondolnák.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkóp október 24-től

Ne hajszolják magukat olyan dolgokba, amikről mások azt mondják, ez a helyes út. Ez nemcsak belső, de külső konfliktusokat is szülhet, a hét közepén nagy viták robbanhatnak ki a munkahelyén, ám a hét végére sikerül gyümölcsöző kompromisszumra jutni. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkóp október 24-től

A bolygók állása segít a Mérlegeknek, hogy legyen bátorságuk kiállni az igazuk mellett. Bár az ilyen helyzetek kényelmetlenek általában a mindig harmóniára törekvő csillagjegy szülöttei számára, ezúttal nem tehetik meg, hogy csendben maradjanak. 

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkóp október 24-től

Mi zajlik a színfalak mögött? A csillagjegy szülöttei olyan dolgokra jöhetnek rá a hét közepén, ami gyökeresen megváltoztatja kapcsolatukat egy addig számukra nagyon fontos emberrel. Most át kell gondolniuk, vajon minden valóban az, aminek eddig gondolták, vagy tiszta lappal kell újrakezdeniük.

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkóp október 24-től

A csillagjegy szülöttei túlságosan elkényelmesedtek a Mérleg-szezon alatt, ám most a Skorpió kimozdítja őket ebből a passzív helyzetből. Muszáj lesz komoly lépéseket tenniük, hogy megtartsák kapcsolatukat. 

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkóp október 24-től

Nem kell mindenkit mindig boldoggá tenniük a Bakoknak! Ha úgy érzik, ez már túlmegy a munkahelyi feladatkörükön, nyugodtan mondjanak nemet, különben olyan spirálba kerülhetnek, ami miatt elvesztik motivációjukat. Hatalmi harcok, irányítás és manipuláció keserítheti meg a csillagjegy szülötteinek életét a héten.

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkóp október 24-től

A Vízöntőnek változtatnia kell a tervein. A jó hír az, hogy ha jó döntést hoznak, a hét második felében sokkal hosszabban élvezhetik a jól megérdemelt pihenést, mint azt előtte gondolták volna. 

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkóp október 24-től

Ha a csillagjegy szülöttei és egy számukra fontos ember nem ugyanazt gondolják valamiről, ne hagyják, hogy ez rányomja bélyegét a kapcsolatukra. Legyenek őszinték saját magukkal és a másik emberrel is, a megoldást keressék, és ne kinyilatkoztatásokat tegyenek. Az igazság megtalálja az útját.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!