Ezeknek a csillagjegyeknek soha nem szabadna randizniuk egymással az asztrológus szerint

2022. október 27.
Ha nyitottak vagyunk a csillagok üzenetére, talán megkímélhetjük magunkat néhány fájó szerelmi csalódástól – az asztrológia ugyanis azt is megmondhatja, kik azok, akikkel szinte semmi esélyünk a boldog kapcsolatra.

Kos és Rák

A Kosok imádják a kapcsolatok elejét, a szenvedélyes, izgalmas részeket, míg a Rákok inkább a mély érzelmeket keresik, épp ezért időre van szükségük hozzá, hogy valóban beleengedjék magukat a szerelembe. Mindkét jegy elég határozott tud lenni és szereti a maga módján kontrollálni az eseményeket, ez pedig sok kompromisszumot igényelhet a kapcsolaton belül. A legnagyobb probléma, hogy mire a Rák hajlandó lesz megmutatni valódi érzéseit, a Kos már elveszíti az érdeklődést a kapcsolat iránt.

parkapcsolat-horoszkop-nem-illenek-ossze-szerelem

Ikrek és Skorpió

A szabadszellemű, kreatív Ikrek kifejezetten megijesztheti a Skorpiót sarkosabb véleményével, felforgató gondolataival – hiszen a Skorpió szereti mindig tudni, hogy partnere pontosan hányadán is áll a dolgokkal. A Skorpió számára az Ikrek sodródó, impulzív természete nagyon is taszító lehet – persze ez még nem jelenti azt, hogy ne tudná mégis elviselni, ha egyszer nagyon telibe találja a szerelem. Mindenesetre annyi biztos, hogy kívülről nézve nem ők a leginkább összeillő páros.

Bak és Nyilas

A keményen dolgozó, ambíciózus Bakok mindig tudják, hogy mit akarnak, a Nyilasok viszont kifejezetten szeretnek kísérletezgetni, próbálkozni. Ugyanígy míg a Bakok nagyon komolyan vesznek egy kapcsolatot a Nyilasok hajlamosak lehetnek lazábbra venni a figurát, és felkészültségük és odaadásuk helyett inkább mindig működő bájukra támaszkodni a társas helyzetekben. Csakhogy ez nem működik a Baknál! A Bakot nem lehet megdumálni, ha elkéstél és elfelejtetted megvenni a bort – megjegyzi a malőrt és levonja magának a következtetéseket.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!