Ez a 3 csillagjegy inkább maradjon otthon december 8-án

2022. december 08.
Vannak napok, amikor mintha a tenyerén hordozna minket a sors, míg máskor egyszerűen semmi nem akar összejönni. Könnyen lehet, hogy a csillagok állása felel a pocsék napért – épp ezért az alábbi három csillagjegy ma legyen nagyon óvatos (vagy egyáltalán ne is hagyja el a lakást).

1. Rák (Június 21. – Július 22.)

Mostanában mintha mindenki téged nyúzna – barátok, kollégák, családtagok. Érzed, hogy valami szétfeszít, pedig a valóságban ez nincs így: a Mars mozgása miatt egyszerűen felnagyítódnak benned ezek a negatív érzelmek. A rengeteg stressz és az anyagiakon való aggódás nagyon rányomja a bélyegét a Rák csillagjegy napjára, ezért úgy érezheted, minden, amit csinálsz, kudarccal végződik. Egy kicsit hagyj fel az erőlködéssel, ne próbálj megfelelni, fogadd el, hogy ez az időszak most ilyen, és ne küzdj ellene – hidd el, hamarosan jobb lesz.

csillagjegy-rossz-nap-horoszkop-december-8

2. Szűz (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A csillagjegy szülöttei amúgy is hajlamosak lehetnek időről időre kiborulni, hisztisebbé válni, és te ma is úgy érzed, minden pillanatban zokogni tudnál. Nehéz helyzetek között kell lavíroznod, ezért eluralkodik rajtad a pánik: ráadásul csak tetézed a bajt, ha rosszkedvedben elzárkózol másoktól. Próbálj nyitott lenni a segítségre – különösen, ha pénzről van szó  –, és tanuld meg, hogy nem szégyen elfogadni a nehéz napokon.

3. Nyilas (November 22. – December 21)

A Szaturnusz ma nem szolgál téged, ami miatt december 8-án a legtöbb kérésed és kérdésed nem választ kap majd. Pedig nagy szükséged lenne a biztatásra, a pozitív megerősítésre, ezeket azonban ne a mai naptól várd. A csillagjegy szülöttei ma úgy érezhetik, senki nem törődik szükségleteikkel, emiatt zaklatottnak, elhagyatottnak érezhetik magukat, és ez akár agresszióba is átcsaphat. Próbáld tudatosan kezelni feszült, robbanékony hangulatodat, hiszen az utolsó, amire szükséged van, hogy még több konfliktusba keveredj.

Forrás: YourTango Fotó: Getty Images

Olvass tovább!