3 csillagjegy, akik már azelőtt megérzik a bajt, mielőtt megtörténne

2022. november 22.
Megérzéseik gyakran szürreálisnak és félelmetesnek tűnnek, mégis általában kiderül, hogy hallgatni kellett volna rájuk.

Nem minden csillagjegy jó az érzelmekben, így a veszély és a rossz előérzetek sem mindenkinél működnek ugyanolyan élesen. Sőt, vannak olyan csillagjegyek, akiknél hiába az intuíciók, akkor sem hallgatnak a megérzéseikre. Sokkal kevesebben vannak, akiknek annyira jól működnek a veszélyt jelző ösztöneik, hogy az már egyenesen félelmetes, nem véletlenül tartották ezekről a jegyekről régen, hogy boszorkányok. Három olyan csillagjegy van az asztrológus szerint, akik képesek előre érezni a veszélyt, a rossz dolgokat, még mielőtt bárki egy szóval említést tenne ezekről. Mutatjuk, melyik jegyek azok, akiknek tökéletesen működnek az ösztönei.

3-csillagjegy-rossz-eloerzet-megerzes

A Rákok (június 22. – július 22.) megérzik a bajt az asztrológus szerint

A csillagjegy szülöttei roppant érzékenyek és nagyon könnyen sírva fakadnak. Ez sokak számára bosszantó, ugyanakkor ez az, amiért képesek a környezetükre hangolódni. Ha rossz hírt akarunk közölni a Rákokkal, lehetséges, hogy ők már azelőtt tudják, mielőtt egyetlen szót szólnánk. Ez a képesség lehet szerencse vagy szerencsétlenség, attól függően, az adott személy mennyire képes megbirkózni az érzelmeivel, hogyan dolgozza fel, hogy mások fájdalmát is viselnie kell. Roppant empatikusak mások érzelmeivel, így a környezetükben élők rossz hangulatát is átveszik, ami sok energiát elszívhat a csillagjegy szülötteitől.

A Skorpiók (október 24. – november 22.) radarjai mindent érzékelnek az asztrológus szerint

Nincs még egy olyan csillagjegy a zodiákusban, akinek olyan jó radarjai lennének a rossz hírekre, mint a Skorpiónak. Nem véletlenül mondják, hogy a csillagjegy szülöttei az alvilág gyermekei, nem lehet őket átverni, nem lehet előlük semmit elhallgatni. Túlságosan is érzékelnek mindent, ami a környezetükben történik, ráadásul imádják megfejti a titkokat és rejtélyeket.

A legtöbb ember számára ezért félelmetes a Skorpiók közelsége. Még ha nem is mondjuk el nekik, hogy valami baj van, a csillagjegy szülöttei érzik ezt, és addig nem nyugszanak, míg el nem jutnak a dolgok gyökeréig. 

A Halak (február 20. – március 20.) megálmodják a rosszat is az asztrológus szerint

Az asztrológus szerint a Halak mágikus lelkek. Uralkodó bolygójuk a Neptunusz, ami az álmokat, képzeletet és tudatalattit irányítja. Mindent éreznek, ami hatalmas teher a Halak vállán. Nagyon erős intuícióik vannak, amihez a környezetükkel való roppant erős kapcsolódás társul. Bár úgy tűnhet, hogy nagyon gyakran nincsenek ott fejben egy-egy élethelyzetben, ám ez csak a látszat. A csillagjegy szülöttei mindent észlelnek és érzékelnek, ami körülöttük történik.

Forrás: Times of India Fotó: Getty Images

Olvass tovább!