Erre a 3 csillagjegyre ráköszönt a szerelem karácsonyig az asztrológus szerint

2022. december 02.
Van, akinek a kártyában, és van, akinek a szerelemben van szerencséje, tartja a mondás. Az asztrológus elárulta, melyik három csillagjegy az, akiknek a szerelemben lesz nagyobb szerencséje 2022 karácsonyáig.
  • A Mars retrográd nem kedvez túlzottan a szerelemnek, ám vannak olyan szerencsés csillagjegyek, akik számára azért hozhat pozitív változásokat a karácsonyig tartó időszak a magánéletükben.
  • Rossz hír, hogy akiknek a szerelemben szerencséje lesz a 2022 végéig hátralevő időszakban, nagy eséllyel a munkában és pénzügyekben már kevésbé lesz kedvező a helyzete.
  • Az asztrológus szerint egyetlen dolog van, ami hozzásegíthet a szerelemhez a következő hetekben: a tisztelet.

Senkinek nincs szüksége a gonosz szavakra és a tiszteletlen bánásmódra, mindannyian jobbat érdemlünk ennél. A karácsonyig hátralevő időszakban lesznek olyan csillagjegyek, akik különösen nagy intelligenciával és méltósággal fordulnak mások felé, így ők nagyobb eséllyel találnak párra még 2022-ben.

A karácsony elhozhatja a szerelmet 3 szerencsés csillagjegynek az asztrológus szerint

A karácsony elhozhatja a szerelmet 3 szerencsés csillagjegynek az asztrológus szerint

A Kosok (március 21. – április 19.) nagy eséllyel találnak párra karácsonyig

Különös képessége a csillagjegy szülötteinek, hogy képesek pozitívan látni az életet, amikor csak akarják. Bármikor le tudják vetkőzni a negatív hozzáállásukat, ami segítségükre van a Mars retrográd különösen feszült időszakában. A Kosok mindent megtesznek azért, hogy a leendő párjuk a lehető legcsodálatosabb és legproblémamentesebb személynek lássa őket. A múltban lehettek ugyan nehézségei a párkapcsolatokban, ám mivel úgy élnek a csillagjegy szülöttei, hogy ne kelljen semmit megbánniuk, így tiszta lappal indulnak minden kapcsolatukban, és feltétel nélkül képesek szeretni. 

A szerelemben azonban változásra van szükségük, és ezt érzik is. Rugalmasabbnak, türelmesebbnek kell lenniük, és meg kell érteniük, hogy nem kaphatják meg mindig, amit akarnak, pont akkor, amikor akarják. Egy kis erőfeszítést mindenképp tenniük kell, ha valóban akarják ezt a szerelmet.

A Vízöntő (január 20. – február 18.) élete szerelmét találhatja meg karácsonyig

Azért érzik magukat igazán jól a bimbózó szerelemben, mert végre hisznek saját magukban a csillagjegy szülöttei. Sok könnyet elhullattak, mire eljutottak az önismeretnek erre a pontjára, sok traumatikus élményt kellett feldolgozniuk és mélyen magukba nézve megérteni, mire is van igazán szükségük.

Arra is rájöttek, hogy az időt nem lehet megállítani, és ha azt akarják, hogy újra szerethessenek és szeressék őket, ki kell tárni a szívüket az új szerelem előtt. Túl sokáig voltak a fantázia világában a Vízöntők, most pedig félnek, hogy lemaradnak a valós lehetőségekről. Ám most érzik, hogy ha bizalmat szavaznak, egészen különleges kapcsolat veheti kezdetét.

A Halak (február 19. – március 20.) egy nehéz helyzetben találhatják meg a szerelmet

Az elmúlt hetek próbára tehették a Halak türelmét és ironikus módon a Mars retrográd az, ami olyan helyzetet teremt, ami mindent megváltoztathat és jobbra fordulhat a szerelmi életük. Bár úgy tűnhet, valaki, akivel most ismerkednek meg, túl nyers és durva modorú, ám kiderülhet, hogy ez csak a probléma nagysága miatt van, amit együtt oldhatnak meg. 

A csillagjegy szülötteinek intelligenciája és empátiája teljesen megfordíthatja a helyzetet, és új szerelem bontakozhat ki az életükben. Hagyják szétesni a világot, és építsenek fel a romokon valami teljesen újat, sokkal jobbat!

Forrás: Yourt Tango Fotó: Getty Images

Olvass tovább!