Ez a 4 csillagjegy sosem sír vagy nyafog az asztrológus szerint

2022. november 24.
Mindenkinek vannak hullámvölgyei, feszültebb időszakai. Vannak olyan csillagjegyek, akik ekkor is képesek teljesen uralni az érzelmeiket, és nyugodtan, higgadtan navigálnak át ezeken az életszakaszokon. Az asztrológus elárulta, melyik négy csillagjegy az, aki képes teljes nyugalommal kezelni a legstresszesebb helyzeteket is.

Nem is lehetne időszerűbb megnézni, melyek azok a csillagjegyek, akik panaszkodás és sírás helyett gyakorlatiasan és nyugodtan oldják meg a nehéz helyzeteket, hiszen a Mars retrográd a zodiákus összes jegyének tartogat olyan meglepetéseket, amik elől legszívesebben elmenekülnénk. Mivel ez alapvetően nem lehetséges – 2023 pedig még odébb van, hiába várjuk –, az asztrológus azt javasolja, nézzük meg, mi a titka azoknak a csillagjegyeknek, akik sosem sírnak és mindig nyugodtak, és tanuljunk tőlük.

Vannak olyan csillagjegyek, akik a legstresszesebb helyzetekben is képesek teljesen uralmi az érzelmeiket

Vannak olyan csillagjegyek, akik a legstresszesebb helyzetekben is képesek teljesen uralmi az érzelmeiket

A Bak (december 22. – január 20.) nyugalma már-már sokkoló

A Föld jegyűek alapvetően jobban kezelik a stresszt a többi csillagjegynél, ez is hozzájárul ahhoz, hogy a Bakok sokkolóan nyugodtak maradhatnak a legrázósabb helyzetekben is. Amikor feszültséggel kell szembenézniük, minden mentális erőforrásukat a megoldásra összpontosítják, az érzelmi csomagjukat félreteszik és nem beszélnek róla. Még akkor sem panaszkodnak és sírnak, ha a dolgok egyáltalán nem állnak jól, a lehető leghiggadtabban fogadják el azt is, ha a világ összeomlik körülöttük. Bár a saját problémáikat általában nem osztják meg másokkal, mindig nyitottak, ha mások fordulnak hozzájuk a gondjaikkal.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) profin egyensúlyoz

Mindenki tudja a Mérlegről mennyire mesterien képes egyensúlyozni, de legalább ennyire fontos képessége a csillagjegy szülötteinek veleszületett bölcsességük is. Mindig a szenvedő fél mellé állnak a legnehezebb helyzetekben, és látszólag erőfeszítés nélkül hozzák meg a nehéz, de helyes döntést. Az egyik legfelelősségteljesebb csillagjegy, akinek azért is lehet ennyire kiegyensúlyozott és stabil élete, mert sosem megy bele a játszmákba. 

A Rák (június 22. – július 22.) nem tart magában semmit

Mély érzésű emberek a Rák jegy szülöttei, akik mindig az őszinteséget választják, sosem tartják magukban érzelmeiket. Emiatt képesek úgy kezelni a nehézségeket, hogy azok ne okozzanak bennük belső feszültséget, és az érzelmi kitörések, sírás helyett a megoldásra tudnak fókuszálni. Bölcsek, és ugyan nem szeretnek konfrontálódni, de ha muszáj, nem térnek ki a konfliktusok elől. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) maga az intelligencia és türelem

Ha három szóval kellene jellemezni a Szűz jegy szülötteit, az asztrológus a türelmes, intelligens és nyugodt jelzőket választaná. A Szüzek néha túl kedvesek, előfordul, hogy mások igényeit a saját szükségleteik elé helyezik, ami jól mutatja, mennyire felelősségteljes, állhatatos emberek. Bármilyen kemény helyzetben rájuk lehet bízni a megoldás megtalálását és levezényelését, mert a csillagjegy szülöttei biztosan megtalálják, mi a feszültség feloldásának kulcsa.

Forrás: Pinkvilla Fotó: Getty Images

Olvass tovább!